Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA BUCURESTI Bodesti fc
steaua Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 19.9
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Salach passt de bal zonder na te denken. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski met een sublieme pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Salach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Neaga de bal. Potrzebowski kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 1:0

11e minuut.
Važanski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Bitang de bal. Báder rent richting de bal. Báder schiet op doel. Lemnaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 2:0

18e minuut.
Contra speelt de bal door. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bydłoń speelt de bal door. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski passt de bal in één keer door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Báder rent richting de bal. Salach is nu in balbezit. Salach passt de bal met de wreef. Važanski probeert naar een medespeler te passen. Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 3:0

23e minuut.
Važanski probeert naar een medespeler te passen. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Važanski onderschept slim de pass. Važanski passt de bal met de wreef. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski geeft de bal voor. Bodea bokst de bal weg.

27e minuut.
Turkowski is nu in balbezit. Turkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lemnaru de bal. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 4:0

30e minuut.
Dedu speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 5:0

33e minuut.
Bydłoń met een sublieme pass. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Važanski rent richting de bal. Važanski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pristavu de bal. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... Paal! Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 6:0

35e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski speelt de bal door. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap. Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 7:0

37e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 8:0

39e minuut.
Bydłoń met een sublieme pass. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski passt de bal met de wreef. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg. Báder heeft problemen om de bal te vangen. Báder schiet op doel. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 9:0

41e minuut.
Bydłoń met een sublieme pass. Salach rent richting de bal. Salach passt de bal in één keer door. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap. Bodea bokst de bal weg.

43e minuut.
Pristavu passt de bal zonder na te denken. Báder is nu in balbezit. Báder passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Važanski kopt de bal weg. Potrzebowski rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. Bodea bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 19%, Bodesti fc 81%.
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 9:0

47e minuut.
Bitang met een snelle inworp. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder onderschept slim de pass. Báder haalt uit met een fantastische trap. Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 10:0

50e minuut.
Bodea trapt de bal weg. Salach kopt de bal weg. Klungelig pakt Bitang de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Važanski kopt de bal weg. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neaga heeft problemen om de bal te vangen. Buftea is nu in balbezit. Bydłoń geeft een hoge lob. Neaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 11:0

55e minuut.
Pardo rent richting de bal. Salach is nu in balbezit. Salach passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Važanski is nu in balbezit. Važanski speelt de bal door. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Važanski geeft een hoge lob. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bodea speelt de bal door. Bydłoń heeft problemen om de bal te vangen. Bydłoń geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkowski met een sublieme pass. Salach probeert naar een medespeler te passen. Báder is nu in balbezit. Báder schiet op doel. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Bydłoń met een sublieme pass. Važanski geeft een hoge lob. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Báder zal de hoekschop nemen. Potrzebowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 12:0

64e minuut.
Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder verovert de bal door een tackle van achteren. Báder speelt de bal door. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Salach onderschept slim de pass. Salach passt de bal zonder na te denken. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 13:0

66e minuut.
Buftea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Báder de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 14:0

68e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu begaat een overtreding. Banu krijgt een gele kaart. Potrzebowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cadario met een snel genomen vrije trap. Báder rent richting de bal. Báder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder passt de bal in één keer door. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo draait met de bal, schiet en ... Lemnaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kavon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Báder de bal. Báder passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Neaga rent richting de bal. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 15:0

76e minuut.
Banu geeft de bal voor. Inworp. Bydłoń met de inworp. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 16:0

79e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski onderschept slim de pass. Bydłoń geeft de bal voor. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 17:0

81e minuut.
Potrzebowski met de inworp. Bydłoń heeft problemen om de bal te vangen. Bydłoń probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salach rent richting de bal. Salach passt de bal in één keer door. Báder rent richting de bal. Báder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 18:0

83e minuut.
Contra met een sublieme pass. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru passt de bal in één keer door. Báder is nu in balbezit. Báder draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg.

88e minuut.
Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń geeft de bal voor. Báder is nu in balbezit. Báder geeft een hoge lob. Pardo krijgt zijn hoofd ertegen. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Doeltrap. Bodea met een harde bal richting middenveld. Salach kopt de bal weg. Báder is nu in balbezit. Báder schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 7%, Bodesti fc 93%.
STEAUA BUCURESTI - Bodesti fc 18:0