Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play Star Cluj
DRK Tactiek baba a
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 30.6
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zamfirescu ... Strafschop! Van Lerberghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioanid zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tenu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 1:0

3e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Jelescu rent richting de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Buzescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 2:0

5e minuut.
Oraşan geeft een lange en hoge pass. Dumitrache probeert de bal aan de voet te houden. Sztandera met een sublieme pass. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid geeft een hoge lob. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Jelescu kopt de bal weg. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kolski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bebris de bal. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 3:0

8e minuut.
Daar is Buzescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid passt de bal in één keer door. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gordón verovert de bal door een tackle van achteren. Gordón geeft een hoge lob. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe schiet op doel. Tenu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 4:0

11e minuut.
Kolski rent richting de bal. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe schiet op doel. Tenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 5:0

15e minuut.
Sztandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolski probeert naar een medespeler te passen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kolski passt de bal met de wreef. Zamfirescu rent richting de bal. Van Lerberghe onderschept slim de pass. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 6:0

20e minuut.
Kolski passt de bal in één keer door. Jelescu rent richting de bal. Jelescu passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Tenu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kolski probeert naar een medespeler te passen. Sztandera probeert de bal met de borst te controleren. Sztandera passt de bal in één keer door. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 7:0

27e minuut.
Sztandera geeft een lange en hoge pass. Daar is Bebris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 8:0

37e minuut.
Zamfirescu geeft een hoge lob. Inworp. Kolski met een snelle inworp. Sztandera geeft een hoge lob. Ioanid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 9:0

39e minuut.
Buzescu onderschept slim de pass. Buzescu speelt de bal door. Klungelig pakt Zamfirescu de bal. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid passt de bal in één keer door. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Tenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 18%, Star Cluj 82%.
Fair-play - Star Cluj 10:0

47e minuut.
Guţu kopt de bal weg. Găină rent richting de bal. Găină geeft een lange en hoge pass. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Buzescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztandera met de inworp. Jelescu geeft de bal voor. Van Lerberghe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 11:0

61e minuut.
Buzescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzescu geeft de bal voor. Gordón speelt de bal door. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe schiet op doel. Tenu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Sztandera passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Jelescu met een snelle inworp. Sztandera speelt de bal door. Kolski rent richting de bal. Kolski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Buzescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Sztandera de bal. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Star Cluj 12:0

69e minuut.
Van Lerberghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tofan is nu in balbezit. Tofan passt de bal zonder na te denken. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolski zal de hoekschop nemen. Sztandera kopt de bal weg. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Zamfirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Ioanid probeert naar een medespeler te passen. Sztandera speelt de bal door. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kolski rent richting de bal. Kolski geeft een hoge lob. Daar is Bebris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Tenu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 10%, Star Cluj 90%.
Fair-play - Star Cluj 12:0