Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGRII SUPARATI panouri de beton prefabricat
77vvv777 Tactiek loco4
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
49.1 gemiddelde waardering 41.6
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Jelenko geeft een hoge lob. Sans is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dridi. Sans raakt geblesseerd tijdens het duel. Buda wilt de vrije trap nemen. Bălică bokst de bal weg. Sans rent richting de bal. Sans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Holzmann de bal onder controle te krijgen. Soffiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Holzmann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Holzmann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Holzmann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Bălică trapt de bal weg van het doel. Andraszak kopt de bal weg. Sans heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Wannenmeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Soffiati geeft een lange en hoge pass. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Sans onderschept slim de pass. Sans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda probeert naar een medespeler te passen. Andraszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andraszak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 51%, panouri de beton prefabricat 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIGRII SUPARATI - panouri de beton prefabricat 0:0

73e minuut.
Buda geeft de bal voor. Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft de bal voor. Furnea controleert de bal met de borst. Furnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Răducanu geeft een lange en hoge pass. Jelenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răducanu is nu in balbezit. Jelenko onderschept slim de pass. Jelenko haalt uit met een fantastische trap. Bălică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 45%, panouri de beton prefabricat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIGRII SUPARATI - panouri de beton prefabricat 0:0