Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malufu APOLLO AC
karla2 Tactiek nou
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 43.6
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu geeft een lange en hoge pass. Chiţu geeft een lange en hoge pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marazza is nu in balbezit. Marazza passt de bal zonder na te denken. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu passt de bal zonder na te denken. Criţă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cârlea met een sublieme pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb passt de bal in één keer door. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Botea stond buitenspel. Haček neemt vlug de vrije trap. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petrescu kopt de bal weg. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pârvulescu geeft een hoge lob. Sas probeert de bal aan de voet te houden. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Parandyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Năstase rent richting de bal. Sanzovo onderschept slim de pass. Sanzovo heeft problemen om de bal te vangen. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Dec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Criţă speelt de bal door. Marazza rent richting de bal. Marazza passt de bal in één keer door. Botea rent richting de bal. Botea draait met de bal, schiet en ... Parandyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Năstase probeert de bal met de borst te controleren. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo schiet op doel. Dec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Năstase geeft een hoge lob. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Sanzovo rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 1:0

43e minuut.
Dec met een sublieme pass. Chiţu rent richting de bal. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 43%, APOLLO AC 57%.
malufu - APOLLO AC 2:0

46e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu passt de bal in één keer door. Năstase heeft problemen om de bal te vangen. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel. Dec bokst de bal weg.

52e minuut.
Marazza passt de bal met de wreef. Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Brătescu kopt de bal weg. Daar is Marazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haček met een sublieme pass. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 3:0

65e minuut.
AL Hareb passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Soto met een sublieme pass. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap. Dec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 4:0

73e minuut.
Klungelig pakt Marazza de bal. Cârlea geeft een lange en hoge pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Dec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 5:0

76e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Fuseini is nu in balbezit. Fuseini met een sublieme pass. Klungelig pakt Soto de bal. Soto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo heeft problemen om de bal te vangen. Brătescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brătescu krijgt een gele kaart. Sanzovo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. AL Hareb kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 6:0

83e minuut.
Inworp. Ulmeanu met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marazza is nu in balbezit. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Botea rent richting de bal. Botea schiet op doel. Ulmeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - APOLLO AC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 43%, APOLLO AC 57%.
malufu - APOLLO AC 6:1