Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play Dinamo_77
DRK Tactiek Vasi442
46% Balbezit 54%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Zielaskiewicz onderschept slim de pass. Zielaskiewicz speelt de bal door. Jelescu probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe schiet op doel. De bal raakt de paal. Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Düdükçü speelt de bal door. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón geeft een lange en hoge pass. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Giacco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sztandera rent richting de bal. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Dinamo_77 1:0

16e minuut.
Düdükçü speelt de bal door. Abdel-Monem met een sublieme pass. Hypsior rent richting de bal. Hypsior schiet op doel. Arghirescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - Dinamo_77 1:1

18e minuut.
Avrigeanu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelescu met de inworp. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină onderschept slim de pass. Găină passt de bal zonder na te denken. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jelescu probeert naar een medespeler te passen. Ioanid is nu in balbezit. Kuntsmann begaat een overtreding. Ioanid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sztandera komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelescu met een snelle inworp. Sztandera met een sublieme pass. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Zielaskiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Găină. Zielaskiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zielaskiewicz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kolski speelt de bal door. Caleşciuc probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - Dinamo_77 2:1

41e minuut.
Düdükçü probeert naar een medespeler te passen. Abdel-Monem rent richting de bal. Abdel-Monem passt de bal in één keer door. Hypsior is nu in balbezit. Hypsior draait met de bal, schiet en ... Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe krijgt zijn hoofd ertegen. Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 33%, Dinamo_77 67%.
Fair-play - Dinamo_77 2:1

46e minuut.
Cărănică passt de bal met de wreef. Weisz heeft problemen om de bal te vangen. Weisz geeft de bal voor. Hypsior rent richting de bal. Hypsior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - Dinamo_77 2:2

50e minuut.
Inworp. Kolski met een snelle inworp. Sztandera geeft een hoge lob. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal. Giacco probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisz met de inworp. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Giacco trapt de bal weg van het doel. Weisz kopt de bal weg. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică schiet op doel. Arghirescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kolski rent richting de bal. Kolski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid schiet op doel. Giacco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dimarucot is nu in balbezit. Jelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jelescu met een sublieme pass. Kolski geeft de bal voor. Van Lerberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Giacco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sztandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolski is nu in balbezit. Kolski geeft een lange en hoge pass. Ioanid kan de bal niet met de borst controleren. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kolski met een sublieme pass. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera geeft een hoge lob. Van Lerberghe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 34%, Dinamo_77 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - Dinamo_77 2:2