Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Cluj unireaalbaiulia
baba a Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Petriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zicu speelt de bal door. Szloch is nu in balbezit. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Charlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Skórnicki met een sublieme pass. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charlet rent richting de bal. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch draait met de bal, schiet en ... Camard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - unireaalbaiulia 1:0

10e minuut.
Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla passt de bal in één keer door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Star Cluj - unireaalbaiulia 1:1

11e minuut.
Sulecki passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Väits is nu in balbezit. Mkoyan met een sublieme pass. Szloch rent richting de bal. Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stefanon heeft problemen om de bal te vangen. Gartmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szloch. Szloch krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Florian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bartoszewski kopt de bal weg. Camard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 50%, unireaalbaiulia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Star Cluj - unireaalbaiulia 1:1

50e minuut.
Mkoyan met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Stefanon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szloch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Yedi rent richting de bal. Yedi passt de bal met de wreef. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits rent richting de bal. Väits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yedi probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu rent richting de bal. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Charlet kopt de bal weg. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla passt de bal in één keer door. Väits rent richting de bal. Väits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 59%, unireaalbaiulia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Star Cluj - unireaalbaiulia 1:1