Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGRII SUPARATI malufu
77vvv777 Tactiek karla2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Jelenko rent richting de bal. Ulmeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. AL Hareb maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wannenmeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nielsen Kjær rent richting de bal. Nielsen Kjær geeft een hoge lob. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Soto geeft een hoge lob. Wannenmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fidégua verovert de bal door een tackle van achteren. Fidégua passt de bal in één keer door. Kornfeil rent richting de bal. Kornfeil haalt uit met een fantastische trap. Parandyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kornfeil passt de bal zonder na te denken. Haček probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb rent richting de bal. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo draait met de bal, schiet en ... Wannenmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sas probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Wannenmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda geeft de bal voor. Kornfeil is nu in balbezit. Kornfeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - malufu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 55%, malufu 45%.
TIGRII SUPARATI - malufu 1:0

46e minuut.
Kornfeil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belea komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Doeltrap. Wannenmeister trapt de bal weg. Fuseini heeft problemen om de bal te vangen. Fuseini geeft de bal voor. AL Hareb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Petrescu kan de bal niet met de borst controleren. Fidégua speelt de bal door. Cârlea met een sublieme pass. Fuseini speelt de bal door. Sanzovo is nu in balbezit. Wannenmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGRII SUPARATI - malufu 1:1

57e minuut.
Inworp. Soto met een snelle inworp. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fidégua de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu speelt de bal door. Fidégua is nu in balbezit. Sans rent richting de bal. Sans draait met de bal, schiet en ... Parandyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sas geeft de bal voor. Fuseini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuseini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buda de bal. Sanzovo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fidégua passt de bal met de wreef. Belea probeert de bal aan de voet te houden. Sans is nu in balbezit. Sans haalt uit met een fantastische trap. Parandyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - malufu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 51%, malufu 49%.
TIGRII SUPARATI - malufu 2:1