Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOLLO AC panouri de beton prefabricat
nou Tactiek loco4
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Banişevski speelt de bal door. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal in één keer door. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal in één keer door. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Oppizi met een sublieme pass. Holzmann heeft problemen om de bal te vangen. Holzmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu passt de bal zonder na te denken. Oppizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi geeft de bal voor. Holzmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - panouri de beton prefabricat 0:1

33e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Holzmann rent richting de bal. Holzmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biżek de bal onder controle te krijgen. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - panouri de beton prefabricat 0:2

42e minuut.
Jarmulski speelt de bal door. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Holzmann heeft problemen om de bal te vangen. Holzmann schiet op doel. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 59%, panouri de beton prefabricat 41%.
APOLLO AC - panouri de beton prefabricat 0:2

49e minuut.
Diggins heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft een hoge lob. Holzmann rent richting de bal. Holzmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik geeft een hoge lob. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Dost probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducanu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu geeft de bal voor. Holzmann rent richting de bal. Holzmann schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - panouri de beton prefabricat 0:3

77e minuut.
Inworp. Vornicu met de inworp. Oppizi rent richting de bal. Oppizi geeft een lange en hoge pass. Holzmann rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Diggins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dridi rent richting de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 55%, panouri de beton prefabricat 45%.
APOLLO AC - panouri de beton prefabricat 0:3