Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malufu Dinamo_77
karla2 Tactiek Vasi442
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Abdel-Monem verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel-Monem geeft een lange en hoge pass. Tzanidakis krijgt zijn hoofd ertegen. Parandyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Dinamo_77 0:1

32e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Avrigeanu rent richting de bal. Sanzovo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzovo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 50%, Dinamo_77 50%.
malufu - Dinamo_77 0:1

50e minuut.
Ulmeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ulmeanu met een sublieme pass. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlea geeft de bal voor. Sanzovo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zielaskiewicz controleert de bal met de borst. Haček bereikt de bal nog maar net als eerste. Haček geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Giacco bokst de bal weg.

62e minuut.
AL Hareb kopt de bal weg. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo geeft een hoge lob. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Giacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Avrigeanu onderschept slim de pass. Avrigeanu geeft een hoge lob. Chiţu geeft een hoge lob. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malufu - Dinamo_77 1:1

71e minuut.
Dimarucot met een sublieme pass. Zielaskiewicz rent richting de bal. Ulmeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Ulmeanu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Chiţu de bal. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz speelt de bal door. Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Abdel-Monem heeft problemen om de bal te vangen. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Fuseini kopt de bal weg. Sanzovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzovo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz rent richting de bal. Weisz geeft de bal voor. Armagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Armagni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tzanidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Sanzovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Dinamo_77 2:1

89e minuut.
Zielaskiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Düdükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Düdükçü passt de bal met de wreef. Abdel-Monem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel-Monem geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 49%, Dinamo_77 51%.
malufu - Dinamo_77 2:1