Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: Vagauna
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15400
panouri de beton prefabricat unireaalbaiulia
loco4 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Dost probeert naar een medespeler te passen. Gartmann probeert naar een medespeler te passen. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla geeft een hoge lob. Castañeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Omilade probeert naar een medespeler te passen. Holzmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartoszewski. Holzmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Oppizi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Inworp. Chinchilla met een snelle inworp. Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. Väits geeft een lange en hoge pass. Castañeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 58%, unireaalbaiulia 42%.
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 0:1

47e minuut.
Schab is nu in balbezit. Schab passt de bal in één keer door. Omilade speelt de bal door. Holzmann rent richting de bal. Holzmann schiet op doel. Camard bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villalobos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Omilade maakt een snoekduik en kopt de bal. Holzmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppizi onderschept slim de pass. Oppizi probeert naar een medespeler te passen. Holzmann rent richting de bal. Holzmann haalt uit met een fantastische trap. Camard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 1:1

54e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 1:2

64e minuut.
Gartmann speelt de bal door. Väits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermudo Rubio. Bermudo Rubio krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla speelt de bal door. Dridi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 1:3

68e minuut.
Oppizi passt de bal met de wreef. Bermudo Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Dost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 1:4

76e minuut.
Omilade is nu in balbezit. Omilade geeft een lange en hoge pass. Holzmann rent richting de bal. Holzmann haalt uit met een fantastische trap. Camard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oppizi met een sublieme pass. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holzmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schab neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Oppizi rent richting de bal. Gartmann onderschept slim de pass. Schab speelt de bal door. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft de bal voor. Camard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Oppizi onderschept slim de pass. Oppizi met een sublieme pass. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 51%, unireaalbaiulia 49%.
panouri de beton prefabricat - unireaalbaiulia 1:4