Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malufu Fair-play
karla2 Tactiek DRK
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 6
48.1 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukharidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski begaat een overtreding. Kolski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nalbandyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ioanid is nu in balbezit. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plăvoi controleert de bal met de borst. Plăvoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soto geeft de bal voor. Skórzewski controleert de bal met de borst. Nalbandyan onderschept slim de pass. Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină probeert naar een medespeler te passen. Haček rent richting de bal. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen. Sanzovo is nu in balbezit. Sanzovo schiet op doel. Arghirescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Fair-play 1:0

33e minuut.
Ioanid probeert naar een medespeler te passen. Haček is nu in balbezit. Haček geeft een hoge lob. Sanzovo rent richting de bal. Sanzovo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Semik heeft problemen om de bal te vangen. Sanzovo verovert de bal door een tackle van achteren. Găină maakt een afschuwelijke overtreding. Găină krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid onderschept slim de pass. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 51%, Fair-play 49%.
malufu - Fair-play 1:0

47e minuut.
Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Haček bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe onderschept slim de pass. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Parandyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cârlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanzovo is nu in balbezit. Met opzet legt Găină zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Găină moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Găină schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Semik onderschept slim de pass. Semik geeft een hoge lob. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malufu - Fair-play 1:1

56e minuut.
Sztandera met een sublieme pass. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe onderschept slim de pass. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Parandyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Fair-play 1:2

60e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Jukharidze is nu in balbezit. Petrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Sas de bal. Van Lerberghe is nu in balbezit. Met opzet legt Sas zijn tegenspeler op de grond. Sas krijgt een gele kaart. Van Lerberghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolski met een snel genomen vrije trap. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gordón met de inworp. Sztandera speelt de bal door. Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Parandyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Parandyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Semik rent richting de bal. Sanzovo begaat een overtreding. Semik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malufu - Fair-play 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malufu 62%, Fair-play 38%.
malufu - Fair-play 1:3