Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Cluj APOLLO AC
baba a Tactiek nou
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Barroso passt de bal zonder na te denken. Harchárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harchárik met een sublieme pass. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Banişevski passt de bal in één keer door. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Bebris speelt de bal door. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - APOLLO AC 0:1

7e minuut.
Petriş geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu rent richting de bal. Brătescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brătescu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Marazza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zicu de bal. Barroso begaat een overtreding. Barroso krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jarmulski met een sublieme pass. Banişevski is nu in balbezit. Banişevski passt de bal in één keer door. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso geeft de bal voor. Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki passt de bal zonder na te denken. Szloch rent richting de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... Dec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Harchárik is nu in balbezit. Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 68%, APOLLO AC 32%.
Star Cluj - APOLLO AC 0:1

65e minuut.
Harchárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sulecki kopt de bal weg. Brătescu is nu in balbezit. Barroso rent richting de bal. Barroso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Bebris rent richting de bal. Fortuna onderschept slim de pass. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brătescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pandelescu de bal. Marazza met een sublieme pass. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brătescu heeft problemen om de bal te vangen. Szloch rent richting de bal. Szloch passt de bal met de wreef. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Banişevski passt de bal in één keer door. Fortuna is nu in balbezit. Sulecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fortuna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brătescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Skórnicki met de inworp. Pandelescu geeft een hoge lob. Harchárik kopt de bal weg. Szloch heeft problemen om de bal te vangen. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 62%, APOLLO AC 38%.
Star Cluj - APOLLO AC 0:1