Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: cancelled
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19706
Dinamo_77 panouri de beton prefabricat
Vasi442 Tactiek loco4
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen solid


24e minuut.
Klungelig pakt Oppizi de bal. Omilade is nu in balbezit. Kuntsmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omilade raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Omilade neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Omilade geeft de bal voor. Czerniak onderschept slim de pass. Holzmann is nu in balbezit. Holzmann draait met de bal, schiet en ... Giacco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - panouri de beton prefabricat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 70%, panouri de beton prefabricat 30%.
Dinamo_77 - panouri de beton prefabricat 0:1

46e minuut.
Düdükçü rent richting de bal. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniak is nu in balbezit. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann haalt uit met een fantastische trap. Giacco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Düdükçü kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omilade neemt de hoekschop. Villalobos rent richting de bal. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Giacco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - panouri de beton prefabricat 0:2

59e minuut.
Diaz passt de bal zonder na te denken. Kuntsmann speelt de bal door. Abdel-Monem rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdel-Monem zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kuntsmann onderschept slim de pass. Omilade verovert de bal door een tackle van achteren. Omilade geeft een lange en hoge pass. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi geeft de bal voor. Holzmann is nu in balbezit. Holzmann draait met de bal, schiet en ... Giacco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - panouri de beton prefabricat 0:3

85e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Schab geeft een hoge lob. Düdükçü rent richting de bal. Holzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Holzmann draait met de bal, schiet en ... Giacco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 50%, panouri de beton prefabricat 50%.
Dinamo_77 - panouri de beton prefabricat 0:3