Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APOLLO AC Fair-play
nou Tactiek DRK
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid passt de bal zonder na te denken. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Harchárik probeert naar een medespeler te passen. Barroso is nu in balbezit. Barroso passt de bal zonder na te denken. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Sztandera met een snelle inworp. Kolski rent richting de bal. Kolski geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Barroso kopt de bal weg. Daar is Silveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveanu geeft de bal voor. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg.

25e minuut.
Banişevski speelt de bal door. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Ioanid rent richting de bal. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Nalbandyan is nu in balbezit. Met opzet legt Marazza zijn tegenspeler op de grond. Marazza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jukharidze met een snelle inworp. Barroso rent richting de bal. Sztandera onderschept slim de pass. Sztandera geeft een hoge lob. Ioanid maakt een snoekduik en kopt de bal. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ioanid rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sztandera neemt de hoekschop. Van Lerberghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Van Lerberghe probeert de bal aan de voet te houden. Sztandera is nu in balbezit. Sztandera passt de bal met de wreef. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sztandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barroso speelt de bal door. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Fair-play 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 63%, Fair-play 37%.
APOLLO AC - Fair-play 0:1

47e minuut.
Nalbandyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandyan geeft de bal voor. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Fair-play 0:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukharidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera geeft de bal voor. Van Lerberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Albuşel passt de bal in één keer door. Harchárik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveanu. Silveanu krijgt een gele kaart. Harchárik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albuşel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fortuna krijgt zijn hoofd ertegen. Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Kolski met een snelle inworp. Sztandera rent richting de bal. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Ioanid springt en kopt de bal. Dec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Fair-play 0:3

63e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso passt de bal zonder na te denken. Fortuna rent richting de bal. Fortuna schiet op doel. Arghirescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - Fair-play 1:3

67e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Daar is Banişevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banişevski passt de bal zonder na te denken. Fortuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna draait met de bal, schiet en ... Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banişevski met een snelle inworp. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Marazza kopt de bal weg. Banişevski met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap. Arghirescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ioanid speelt de bal door. Klungelig pakt Găină de bal. Găină speelt de bal door. Sztandera geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Albuşel kopt de bal weg. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Harchárik is nu in balbezit. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek geeft een hoge lob. Inworp. Sztandera met een snelle inworp. Kolski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Banişevski passt de bal zonder na te denken. Marazza is nu in balbezit. Marazza met een sublieme pass. Fortuna is nu in balbezit. Fortuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 50%, Fair-play 50%.
APOLLO AC - Fair-play 1:3