Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacificatorii F.C. Dinamo Braila
florin Tactiek Dinamo2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 46.2
solide Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Trung Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Marconato verovert de bal door een tackle van achteren. Marconato passt de bal in één keer door. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire schiet op doel. Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Donek is nu in balbezit. Donek passt de bal met de wreef. Canonici met een sublieme pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - F.C. Dinamo Braila 1:0

34e minuut.
Pamuła is nu in balbezit. Badalo rent richting de bal. Pamuła maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pamuła naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Donek passt de bal zonder na te denken. Lemire is nu in balbezit. Bul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bul krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 34%, F.C. Dinamo Braila 66%.
Pacificatorii - F.C. Dinamo Braila 1:0

57e minuut.
Donek geeft een lange en hoge pass. Badalo speelt de bal door. Klungelig pakt Lizde de bal. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Calamela geeft de bal voor. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Cieleń rent richting de bal. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fisher de bal onder controle te krijgen. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń draait met de bal, schiet en ... Labaka Zurriarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Andrès passt de bal zonder na te denken. Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Marconato is nu in balbezit. Marconato draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Eriş de bal. Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg speelt de bal door. Lemire is nu in balbezit. Lemire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Trung Hưng rent richting de bal. Trung Hưng geeft de bal voor. Jęczeń kopt de bal weg. Cieleń rent richting de bal. Cieleń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trung Hưng is nu in balbezit. Lemire rent richting de bal. Trung Hưng begaat een overtreding. Lemire moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lemire kan niet meer verder spelen. Stoichiţă komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Donek rent richting de bal. Donek passt de bal met de wreef. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 44%, F.C. Dinamo Braila 56%.
Pacificatorii - F.C. Dinamo Braila 1:0