Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Traian fc recolta
GBR Tactiek m
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Cociş geeft de bal voor. Kowalewski kopt de bal weg. Diallo probeert naar een medespeler te passen. Mirallas rent richting de bal. Mirallas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Adrian met een sublieme pass. Cociş is nu in balbezit. Kıbrıslı probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu schiet op doel. Bartezzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Traian - fc recolta 0:1

21e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft een hoge lob. Pintão is nu in balbezit. Pintão draait met de bal, schiet en ... Sepík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Selezeanu geeft de bal voor. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wysogląd. Wysogląd krijgt een gele kaart. Cociş raakt geblesseerd tijdens het duel. Iscru wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ghiugan geeft een hoge lob. Cociş kopt de bal weg. Kıbrıslı probeert de bal aan de voet te houden. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pintão is nu in balbezit. Pintão passt de bal met de wreef. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Năstase is nu in balbezit. Năstase schiet op doel. Bartezzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Traian 48%, fc recolta 52%.
F.C. Traian - fc recolta 0:1

49e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro onderschept slim de pass. Carro passt de bal in één keer door. Diallo heeft problemen om de bal te vangen. Diallo geeft een hoge lob. Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Šahatović passt de bal in één keer door. Mirallas rent richting de bal. Mirallas geeft de bal voor. Kutzop rent richting de bal. Kutzop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Selezeanu geeft de bal voor. Lord kopt de bal weg. Kıbrıslı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Bartezzaghi bokst de bal weg. Năstase is nu in balbezit. Năstase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Traian - fc recolta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Traian 46%, fc recolta 54%.
F.C. Traian - fc recolta 0:2