Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta F.C. Traian
m Tactiek GBR
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cociş passt de bal met de wreef. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord met een sublieme pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel. Bartezzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirallas zal de hoekschop nemen. Pintão kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puchici de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Traian 0:1

20e minuut.
Cociş is nu in balbezit. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal met de wreef. Cociş is nu in balbezit. Cociş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sepík trapt de bal weg van het doel. Šahatović kopt de bal weg. Lord probeert de bal aan de voet te houden. Lord geeft de bal voor. Mureşanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc recolta - F.C. Traian 1:1

32e minuut.
Puchici is nu in balbezit. Puchici geeft een hoge lob. Kowalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Traian 2:1

35e minuut.
Šahatović verovert de bal door een tackle van achteren. Lord onderschept slim de pass. Mirallas begaat een overtreding. Mirallas krijgt een gele kaart. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. Lord met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šahatović probeert de bal aan de voet te houden. Adrian rent richting de bal. Ghesquiere begaat een overtreding. Ghesquiere krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Carro passt de bal met de wreef. Lord met een sublieme pass. Wysogląd onderschept slim de pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu schiet op doel. Bartezzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 56%, F.C. Traian 44%.
fc recolta - F.C. Traian 2:1

47e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Mureşanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kıbrıslı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ghesquiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian onderschept slim de pass. Adrian passt de bal met de wreef. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Bartezzaghi bokst de bal weg.

64e minuut.
Bartezzaghi trapt de bal weg van het doel. Iscru geeft een lange en hoge pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel. Bartezzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Traian 3:1

76e minuut.
Catinca rent richting de bal. Catinca met een sublieme pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Traian 4:1

79e minuut.
Daar is Kutzop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... Bartezzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 39%, F.C. Traian 61%.
fc recolta - F.C. Traian 4:1