Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man United F.C Furtuna
marian Tactiek super
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten formidable
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Tsvik speelt de bal door. Takushevich heeft problemen om de bal te vangen. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich onderschept slim de pass. Takushevich haalt uit met een fantastische trap. Veil bokst de bal weg. Stegaru met een sublieme pass. Heringer is nu in balbezit. Heringer geeft een hoge lob. Milanesi springt en kopt de bal. Veil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Milanesi speelt de bal door. Tsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvik met een sublieme pass. Takushevich rent richting de bal. Takushevich draait met de bal, schiet en ... Veil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Skočdopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunas onderschept slim de pass. Kunas probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feszler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heringer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stegaru met een snelle inworp. Heringer met een sublieme pass. Tsvik rent richting de bal. Tsvik geeft de bal voor. Milanesi krijgt zijn hoofd ertegen. Veil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Haig onderschept slim de pass. Haig geeft de bal voor. Milanesi rent richting de bal. Milanesi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krzystek de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Krzystek probeert naar een medespeler te passen. Feszler geeft een lange en hoge pass. Milanesi is nu in balbezit. Milanesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 0:1

30e minuut.
Inworp. Tsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański passt de bal in één keer door. Heringer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Feszler de bal. Feszler passt de bal zonder na te denken. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi schiet op doel. Veil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 0:2

43e minuut.
Feszler passt de bal met de wreef. Takushevich probeert naar een medespeler te passen. Milanesi rent richting de bal. Milanesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 67%, Furtuna 33%.
Man United F.C - Furtuna 0:3

52e minuut.
Skočdopol kopt de bal weg. Mandula heeft problemen om de bal te vangen. Afonso rent richting de bal. Afonso geeft de bal voor. Brzeżański springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Tsvik rent richting de bal. Inworp. Heringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsvik geeft de bal voor. Milanesi krijgt zijn hoofd ertegen. Veil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veil speelt de bal door. González Navas geeft een hoge lob. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Afonso heeft problemen om de bal te vangen. Afonso passt de bal zonder na te denken. Mola probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Mola de bal. Milanesi met een sublieme pass. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich verovert de bal door een tackle van achteren. Takushevich draait met de bal, schiet en ... Veil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Mola controleert de bal met de borst. Mola met een sublieme pass. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 1:3

75e minuut.
Daar is Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso geeft een lange en hoge pass. Daar is Brzeżański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander geeft een hoge lob. Józwowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 2:3

77e minuut.
Heringer geeft een lange en hoge pass. Milanesi kopt de bal weg. Tsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvik geeft de bal voor. Milanesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Veil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Milanesi schiet op doel. Krzystek speelt de bal door. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rizov geeft een lange en hoge pass. Takushevich is nu in balbezit. Krzystek met een sublieme pass. Daar is Milanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanesi schiet op doel. Veil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Heringer is nu in balbezit. Heringer passt de bal met de wreef. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi draait met de bal, schiet en ... Veil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Furtuna 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 52%, Furtuna 48%.
Man United F.C - Furtuna 2:4