Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta F.C. Dinamo Braila
m Tactiek Dinamo2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.2
solide Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Andrès is nu in balbezit. Andrès passt de bal in één keer door. Légrádi rent richting de bal. Légrádi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Légrádi kopt de bal weg. Klungelig pakt Marconato de bal. Marconato geeft een lange en hoge pass. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Puchici heeft problemen om de bal te vangen. Adrian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marconato. Marconato krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Légrádi passt de bal in één keer door. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Marconato de bal. Marconato schiet op doel. Sepík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Dinamo Braila 0:1

34e minuut.
Víg probeert de bal met de borst te controleren. Cociş is nu in balbezit. Víg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Víg krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Mureşanu speelt de bal door. Víg rent richting de bal. Víg passt de bal zonder na te denken. Marconato rent richting de bal. Marconato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Labaka Zurriarain met een harde bal richting middenveld. Légrádi kopt de bal weg. Klungelig pakt Marconato de bal. Marconato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 61%, F.C. Dinamo Braila 39%.
fc recolta - F.C. Dinamo Braila 0:1

56e minuut.
Cociş rent richting de bal. Cociş geeft een lange en hoge pass. Năstase rent richting de bal. Năstase schiet op doel. Labaka Zurriarain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc recolta - F.C. Dinamo Braila 1:1

60e minuut.
Eriş met de inworp. Fisher geeft een hoge lob. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Lemire is nu in balbezit. Lemire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sepík trapt de bal weg van het doel. Cociş is nu in balbezit. Met opzet legt Légrádi zijn tegenspeler op de grond. Légrádi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru geeft een hoge lob. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase schiet op doel. Labaka Zurriarain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - F.C. Dinamo Braila 2:1

82e minuut.
Ghiugan geeft de bal voor. Inworp. Eriş met de inworp. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Năstase kopt de bal weg. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi passt de bal met de wreef. Marconato bereikt de bal nog maar net als eerste. Marconato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marconato bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian onderschept slim de pass. Adrian geeft de bal voor. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase haalt uit met een fantastische trap. Labaka Zurriarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 51%, F.C. Dinamo Braila 49%.
fc recolta - F.C. Dinamo Braila 2:1