Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacificatorii Furtuna
florin Tactiek super
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 58.9
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer geeft de bal voor. Klungelig pakt Greavu de bal. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich schiet op doel. Lorenzotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Mihart de bal. González Navas rent richting de bal. González Navas passt de bal in één keer door. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Donek speelt de bal door. González Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navas passt de bal zonder na te denken. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milanesi passt de bal zonder na te denken. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Takushevich raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Takushevich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Calamela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trung Hưng de bal. Mateev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvik geeft een lange en hoge pass. Takushevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
González Navas speelt de bal door. Feszler is nu in balbezit. Feszler geeft een lange en hoge pass. Milanesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsvik met de inworp. Mateev geeft de bal voor. Milanesi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 62%, Furtuna 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pacificatorii - Furtuna 0:0

57e minuut.
Milanesi passt de bal met de wreef. Mateev heeft problemen om de bal te vangen. Mateev probeert naar een medespeler te passen. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik geeft een hoge lob. Lorenzotti bokst de bal weg.

61e minuut.
Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi passt de bal zonder na te denken. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tsvik met de inworp. Mateev geeft een hoge lob. Takushevich springt en kopt de bal. Milanesi rent richting de bal. Milanesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Furtuna 0:1

79e minuut.
Trung Hưng geeft een hoge lob. Heringer rent richting de bal. Heringer geeft de bal voor. Takushevich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Furtuna 0:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateev met de inworp. Tsvik geeft een lange en hoge pass. Milanesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorenzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Furtuna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 55%, Furtuna 45%.
Pacificatorii - Furtuna 0:3