Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furtuna Pacificatorii
super Tactiek florin
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Heringer passt de bal met de wreef. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich passt de bal zonder na te denken. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń geeft een hoge lob. Canonici speelt de bal door. Pamuła heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Józwowicz trapt de bal weg. Inworp. Canonici met een snelle inworp. Bul rent richting de bal. Bul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Argentero is nu in balbezit. Argentero geeft de bal voor. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik geeft de bal voor. Trung Hưng kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bul met een sublieme pass. Feszler is nu in balbezit. Feszler passt de bal in één keer door. Daar is Takushevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takushevich schiet op doel. Xuân Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milanesi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feszler zal de hoekschop nemen. Takushevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Xuân Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - Pacificatorii 1:0

19e minuut.
Petráš speelt de bal door. Heringer rent richting de bal. Heringer passt de bal zonder na te denken. Milanesi is nu in balbezit. Milanesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trung Hưng passt de bal met de wreef. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi passt de bal zonder na te denken. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Haig bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer is nu in balbezit. Heringer passt de bal in één keer door. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich haalt uit met een fantastische trap. Xuân Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mateev is nu in balbezit. Mateev passt de bal zonder na te denken. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik geeft de bal voor. Takushevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Xuân Kiên bokst de bal weg.

42e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń probeert naar een medespeler te passen. Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń draait met de bal, schiet en ... Józwowicz bokst de bal weg.

43e minuut.
Józwowicz met een sublieme pass. Mateev kopt de bal weg. Heringer met een sublieme pass. Takushevich rent richting de bal. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 48%, Pacificatorii 52%.
Furtuna - Pacificatorii 1:0

57e minuut.
Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń met een sublieme pass. Heringer met een sublieme pass. Milanesi heeft problemen om de bal te vangen. Milanesi schiet op doel. Xuân Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Inworp. Feszler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heringer speelt de bal door. Milanesi is nu in balbezit. Milanesi draait met de bal, schiet en ... Xuân Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Heringer speelt de bal door. Daar is Milanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hưng maakt een afschuwelijke overtreding. Milanesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milanesi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - Pacificatorii 2:0

77e minuut.
Tsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvik geeft de bal voor. Daar is Calamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jęczeń speelt de bal door. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdopol begaat een overtreding. Skočdopol krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Petráš verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tsvik met een snelle inworp. Mateev is nu in balbezit. Mateev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Heringer is nu in balbezit. Heringer passt de bal zonder na te denken. de Arroios heeft problemen om de bal te vangen. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich draait met de bal, schiet en ... Xuân Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - Pacificatorii 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 35%, Pacificatorii 65%.
Furtuna - Pacificatorii 3:0