Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dinamo Braila Drejanchester United
Dinamo2 Tactiek baraj
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
45.5 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Milutinović is nu in balbezit. Víg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milutinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malnati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milutinović springt en kopt de bal. Labaka Zurriarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Eriş met een snelle inworp. Andrès geeft de bal voor. Klungelig pakt Sitarz de bal. Lemire rent richting de bal. Lemire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Casciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casciotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milutinović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Labaka Zurriarain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Braila - Drejanchester United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Braila 45%, Drejanchester United 55%.
F.C. Dinamo Braila - Drejanchester United 0:1

50e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Daar is Légrádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. Labaka Zurriarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville passt de bal in één keer door. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Braila - Drejanchester United 0:2

68e minuut.
Brunat met een sublieme pass. Andrès rent richting de bal. Malnati begaat een overtreding. Malnati krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Andrès passt de bal in één keer door. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Czok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czok krijgt een gele kaart. Lemire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Víg komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cuccarede trapt de bal weg van het doel. Víg rent richting de bal. Brunat onderschept slim de pass. Brunat geeft een lange en hoge pass. Milutinović is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Badalo rent richting de bal. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville passt de bal met de wreef. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Labaka Zurriarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casciotti rent richting de bal. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dinamo Braila - Drejanchester United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dinamo Braila 50%, Drejanchester United 50%.
F.C. Dinamo Braila - Drejanchester United 0:3