Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacificatorii Man United F.C
florin Tactiek marian
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kunas passt de bal zonder na te denken. Trung Hưng is nu in balbezit. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Trębicki heeft problemen om de bal te vangen. Kunas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Trębicki passt de bal in één keer door. Mola is nu in balbezit. Mola passt de bal met de wreef. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Afonso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kunas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunas passt de bal met de wreef. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lorenzotti trapt de bal weg. Jęczeń kopt de bal weg. Pamuła speelt de bal door. Klungelig pakt Cieleń de bal. Cieleń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pamuła passt de bal in één keer door. Canonici is nu in balbezit. Canonici passt de bal in één keer door. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso geeft een hoge lob. Trung Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Man United F.C 0:1

23e minuut.
Arcas Piqueres heeft problemen om de bal te vangen. Arcas Piqueres geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trębicki de bal. Kunas is nu in balbezit. Kunas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń onderschept slim de pass. Jęczeń met een sublieme pass. Cieleń rent richting de bal. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Arcas Piqueres geeft de bal voor. Kunas heeft problemen om de bal te vangen. Machnicki rent richting de bal. Machnicki haalt uit met een fantastische trap. Trung Hưng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Santander passt de bal in één keer door. Arcas Piqueres heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jęczeń. Arcas Piqueres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Arcas Piqueres speelt de bal door. Machnicki rent richting de bal. Machnicki passt de bal met de wreef. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 63%, Man United F.C 37%.
Pacificatorii - Man United F.C 0:1

64e minuut.
de Arroios is nu in balbezit. Machnicki probeert naar een medespeler te passen. Mola probeert naar een medespeler te passen. Afonso rent richting de bal. Afonso geeft een lange en hoge pass. Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Trębicki met een sublieme pass. Cieleń is nu in balbezit. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Veil bokst de bal weg.

78e minuut.
Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń met een sublieme pass. Pamuła rent richting de bal. Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Donek passt de bal met de wreef. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pamuła is nu in balbezit. Santander rent richting de bal. Cieleń rent richting de bal. Cieleń haalt uit met een fantastische trap. Veil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Canonici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kunas is nu in balbezit. Bul onderschept slim de pass. Bul geeft een hoge lob. Pamuła springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 56%, Man United F.C 44%.
Pacificatorii - Man United F.C 0:1