Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moira Pacificatorii
moira Tactiek florin
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
de Arroios met een harde bal richting middenveld. Kurtyka kopt de bal weg. Daar is Trung Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti bokst de bal weg.

9e minuut.
Bul verovert de bal door een tackle van achteren. Bul passt de bal met de wreef. Canonici probeert naar een medespeler te passen. Cieleń is nu in balbezit. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Pacificatorii 0:1

16e minuut.
Bul passt de bal zonder na te denken. Nystedt rent richting de bal. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń schiet op doel. Öykün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Pacificatorii 0:2

21e minuut.
Cieleń rent richting de bal. Cieleń speelt de bal door. Szotek rent richting de bal. Pamuła onderschept slim de pass. Pamuła schiet op doel. Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Trung Hưng is nu in balbezit. Trung Hưng geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pielak passt de bal in één keer door. Juventino heeft problemen om de bal te vangen. Juventino passt de bal in één keer door. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Pielak de bal. Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Donek passt de bal met de wreef. Cieleń rent richting de bal. Cieleń schiet op doel. Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle speelt de bal door. Neag is nu in balbezit. Neag geeft een lange en hoge pass. Juventino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Füle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pielak is nu in balbezit. Pielak passt de bal in één keer door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 57%, Pacificatorii 43%.
Moira - Pacificatorii 0:2

46e minuut.
Cieleń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Donek de bal. Juventino is nu in balbezit. Pielak rent richting de bal. Pielak draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pamuła met een sublieme pass. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń onderschept slim de pass. Cieleń haalt uit met een fantastische trap. Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jęczeń zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kurtyka rent richting de bal. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń probeert naar een medespeler te passen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag passt de bal zonder na te denken. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak maakt een afschuwelijke overtreding. Pamuła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Pielak passt de bal met de wreef. Neag probeert naar een medespeler te passen. Trung Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Juventino probeert naar een medespeler te passen. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu passt de bal in één keer door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Juventino is nu in balbezit. Pielak is nu in balbezit. Juventino rent richting de bal. Pielak rent richting de bal. Pielak draait met de bal, schiet en ... Lorenzotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 45%, Pacificatorii 55%.
Moira - Pacificatorii 0:2