Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacificatorii Moira
florin Tactiek moira
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
de Arroios geeft een lange en hoge pass. Bul kopt de bal weg. Szotek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pamuła rent richting de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ... Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Moira 1:0

11e minuut.
Trębicki geeft de bal voor. Szotek is nu in balbezit. Cieleń onderschept slim de pass. Cieleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Moira 2:0

18e minuut.
Donek verovert de bal door een tackle van achteren. Donek passt de bal zonder na te denken. Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń schiet op doel. Öykün probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bul geeft de bal voor. Nystedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieleń onderschept slim de pass. Cieleń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szotek geeft de bal voor. Inworp. Donek met een snelle inworp. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacificatorii - Moira 3:0

39e minuut.
Vameşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pielak kopt de bal weg. Trębicki is nu in balbezit. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nystedt kopt de bal weg. Pielak rent richting de bal. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Vameşu rent richting de bal. Vameşu schiet op doel. Lorenzotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 52%, Moira 48%.
Pacificatorii - Moira 3:0

53e minuut.
Jęczeń met een snelle inworp. Vlăsceanu speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Szotek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bul kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trung Hưng de bal onder controle te krijgen. Donek geeft een hoge lob. Pamuła rent richting de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ... Öykün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Donek met een sublieme pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek onderschept slim de pass. Cieleń onderschept slim de pass. Cieleń draait met de bal, schiet en ... Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Calamela met een snelle inworp. Bul probeert de bal met de borst te controleren. Donek speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nystedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystedt geeft een hoge lob. Calamela rent richting de bal. Calamela geeft een hoge lob. Pamuła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vameşu heeft problemen om de bal te vangen. Bul rent richting de bal. Bul met een sublieme pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła schiet op doel. Öykün bokst de bal weg.

83e minuut.
Cieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar is nu in balbezit. Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Cieleń draait met de bal, schiet en ... Öykün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lorenzotti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurtyka de bal. Donek probeert naar een medespeler te passen. Cieleń rent richting de bal. Cieleń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacificatorii 43%, Moira 57%.
Pacificatorii - Moira 3:0