Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drejanchester United fc recolta
baraj Tactiek m
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Brunat rent richting de bal. Brunat passt de bal met de wreef. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Sepík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sitarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puchici de bal. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville schiet op doel. Sepík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 1:0

10e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Czok verovert de bal door een tackle van achteren. Czok geeft een hoge lob. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville draait met de bal, schiet en ... Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Casciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexandru krijgt een gele kaart. Casciotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Milutinović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sepík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 2:0

16e minuut.
Cuoghi geeft een hoge lob. Cociş kan de bal niet met de borst controleren. Cuoghi onderschept slim de pass. Năstase onderschept slim de pass. Năstase schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lord rent richting de bal. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă met een sublieme pass. Casciotti rent richting de bal. Casciotti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brunat onderschept slim de pass. Brunat passt de bal zonder na te denken. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović verovert de bal door een tackle van achteren. Milutinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sitarz passt de bal met de wreef. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puchici krijgt een gele kaart. Milutinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Melville neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandru speelt de bal door. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Sepík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gerasimenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimenko passt de bal in één keer door. Grămadă met een sublieme pass. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 3:0

36e minuut.
Sitarz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lord de bal onder controle te krijgen. Ghiugan is nu in balbezit. Casciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milutinović rent richting de bal. Milutinović schiet op doel. Sepík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Brunat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melville de bal. Puchici is nu in balbezit. Milutinović onderschept slim de pass. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexandru is nu in balbezit. Casciotti onderschept slim de pass. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti schiet op doel. Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 29%, fc recolta 71%.
Drejanchester United - fc recolta 3:0

46e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu is nu in balbezit. Brunat maakt een afschuwelijke overtreding. Brunat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mureşanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Sepík trapt de bal weg. Grămadă kopt de bal weg. Cuoghi geeft de bal voor. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Sepík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casciotti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milutinović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 4:0

60e minuut.
Inworp. Czok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Casciotti springt en kopt de bal. Sepík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarz onderschept slim de pass. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casciotti de bal. Casciotti draait met de bal, schiet en ... Sepík bokst de bal weg. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík bokst de bal weg. Paal! Milutinović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 5:0

77e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu passt de bal in één keer door. Cociş is nu in balbezit. Cociş draait met de bal, schiet en ... Cuccarede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drejanchester United - fc recolta 5:1

78e minuut.
Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Milutinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milutinović krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Adrian probeert de bal aan de voet te houden. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović passt de bal met de wreef. Melville is nu in balbezit. Melville haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandru passt de bal met de wreef. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Melville krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drejanchester United 44%, fc recolta 56%.
Drejanchester United - fc recolta 5:1