Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc recolta Drejanchester United
m Tactiek baraj
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lord rent richting de bal. Sitarz onderschept slim de pass. Sitarz speelt de bal door. Casciotti rent richting de bal. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Faiolone probeert naar een medespeler te passen. Milutinović rent richting de bal. Milutinović probeert naar een medespeler te passen. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Selezeanu is nu in balbezit. Melville onderschept slim de pass. Ghiugan begaat een overtreding. Melville raakt geblesseerd tijdens het duel. Melville wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Sitarz geeft een hoge lob. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Drejanchester United 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitarz met de inworp. Grămadă geeft de bal voor. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville draait met de bal, schiet en ... Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Grămadă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă passt de bal in één keer door. Casciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović passt de bal zonder na te denken. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Drejanchester United 0:2

38e minuut.
Doeltrap. Sepík trapt de bal weg. Faiolone kopt de bal weg. Melville rent richting de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Sepík met een harde bal richting middenveld. Grămadă kopt de bal weg. Casciotti rent richting de bal. Casciotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gerasimenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimenko geeft een lange en hoge pass. Selezeanu probeert de bal met de borst te controleren. Milutinović rent richting de bal. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 65%, Drejanchester United 35%.
fc recolta - Drejanchester United 0:2

47e minuut.
Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grămadă geeft een hoge lob. Melville is nu in balbezit. Melville schiet op doel. Sepík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Drejanchester United 0:3

57e minuut.
Sitarz speelt de bal door. Olăroiu is nu in balbezit. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sepík met een harde bal richting middenveld. Faiolone geeft een hoge lob. Milutinović kopt de bal weg. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciotti onderschept slim de pass. Casciotti haalt uit met een fantastische trap. Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Sitarz passt de bal in één keer door. Casciotti is nu in balbezit. Casciotti schiet op doel. Sepík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Drejanchester United 0:4

68e minuut.
Cociş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grămadă met een sublieme pass. Sitarz probeert naar een medespeler te passen. Casciotti rent richting de bal. Casciotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Casciotti onderschept slim de pass. Casciotti passt de bal met de wreef. Melville heeft problemen om de bal te vangen. Melville schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Iscru rent richting de bal. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Sepík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lord rent richting de bal. Gerasimenko onderschept slim de pass. Sitarz is nu in balbezit. Sitarz geeft de bal voor. Melville krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - Drejanchester United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 58%, Drejanchester United 42%.
fc recolta - Drejanchester United 0:5