Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furtuna F.C. Traian
super Tactiek GBR
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 40.3
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Takushevich is nu in balbezit. Takushevich passt de bal met de wreef. Tsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsvik geeft een hoge lob. Takushevich krijgt zijn hoofd ertegen. Bartezzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ghesquiere is nu in balbezit. Heringer onderschept slim de pass. Heringer geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsvik de bal. Tsvik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milanesi probeert de bal met de borst te controleren. Bartezzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milanesi is nu in balbezit. Milanesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 1:0

20e minuut.
Mateev passt de bal zonder na te denken. Daar is Tsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsvik geeft een hoge lob. Takushevich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 2:0

25e minuut.
Mateev probeert naar een medespeler te passen. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik passt de bal zonder na te denken. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 3:0

27e minuut.
Grubić met een sublieme pass. Milanesi is nu in balbezit. Milanesi passt de bal zonder na te denken. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich haalt uit met een fantastische trap. Bartezzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Takushevich is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsvik zal de hoekschop nemen. Takushevich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Bartezzaghi trapt de bal weg van het doel. Mateev kopt de bal weg. Klungelig pakt Takushevich de bal. Takushevich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Heringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heringer passt de bal met de wreef. Šahatović probeert de bal aan de voet te houden. Milanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi draait met de bal, schiet en ... Bartezzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Milanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kıbrıslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesi verovert de bal door een tackle van achteren. Milanesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Feszler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feszler probeert naar een medespeler te passen. Tsvik probeert naar een medespeler te passen. Takushevich rent richting de bal. Takushevich schiet op doel. Bartezzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 27%, F.C. Traian 73%.
Furtuna - F.C. Traian 4:0

52e minuut.
Mateev probeert naar een medespeler te passen. Tsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsvik geeft de bal voor. Takushevich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mateev rent richting de bal. Mateev passt de bal zonder na te denken. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik geeft de bal voor. Takushevich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateev geeft de bal voor. Daar is Feszler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feszler schiet op doel. Bartezzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mateev speelt de bal door. Klungelig pakt Tsvik de bal. Kowalewski is nu in balbezit. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mateev speelt de bal door. Tsvik is nu in balbezit. Tsvik geeft de bal voor. Takushevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartezzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mateev met een sublieme pass. Tsvik rent richting de bal. Tsvik geeft een hoge lob. Takushevich springt en kopt de bal. Bartezzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 5:0

79e minuut.
Pintão passt de bal in één keer door. Mirallas is nu in balbezit. Mirallas passt de bal zonder na te denken. Milanesi rent richting de bal. Milanesi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wysogląd rent richting de bal. Milanesi verovert de bal door een tackle van achteren. Milanesi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furtuna - F.C. Traian 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furtuna 24%, F.C. Traian 76%.
Furtuna - F.C. Traian 6:0