Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC CAMPIONUL
2S Tactiek alta 11a
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
54.8 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Jeuring rent richting de bal. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela passt de bal in één keer door. Kakios is nu in balbezit. Kakios geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lázi geeft een hoge lob. Łabędzki heeft problemen om de bal te vangen. Łabędzki speelt de bal door. Jeuring rent richting de bal. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Passarela is nu in balbezit. Passarela geeft een lange en hoge pass. White geeft de bal voor. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Morar passt de bal zonder na te denken. Udeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawisza. Udeanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Udeanu kan niet meer verder spelen. Chiriac komt het veld opgelopen. White zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reiss maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Kapitán passt de bal zonder na te denken. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki passt de bal met de wreef. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. Due bokst de bal weg.

27e minuut.
Inworp. Kakios met een snelle inworp. Łabędzki geeft een hoge lob. Jeuring springt en kopt de bal. Due probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 1:0

35e minuut.
Łabędzki passt de bal met de wreef. Kakios is nu in balbezit. Kakios geeft een hoge lob. Lázi heeft problemen om de bal te vangen. Passarela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 2:0

36e minuut.
Jeuring passt de bal zonder na te denken. Kapitán is nu in balbezit. Kapitán passt de bal in één keer door. Passarela rent richting de bal. Passarela draait met de bal, schiet en ... Due probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kakios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecchia. Kapitán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łabędzki wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Łabędzki speelt de bal door. Reiss is nu in balbezit. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kapitán speelt de bal door. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki passt de bal met de wreef. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 3:0

40e minuut.
Kakios probeert naar een medespeler te passen. Passarela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lázi. Lázi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chiriac is nu in balbezit. Łabędzki onderschept slim de pass. Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Passarela is nu in balbezit. Passarela haalt uit met een fantastische trap. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gniadkowski speelt de bal door. Armeanca heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. De La Peña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakios geeft een lange en hoge pass. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Neag speelt de bal door. Gniadkowski speelt de bal door. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft de bal voor. Reiss krijgt zijn hoofd ertegen. Aldea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 46%, CAMPIONUL 54%.
COVEL FC - CAMPIONUL 3:0

48e minuut.
Kakios passt de bal zonder na te denken. Kapitán rent richting de bal. Kapitán passt de bal met de wreef. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 4:0

54e minuut.
Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag passt de bal met de wreef. White geeft een lange en hoge pass. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... Aldea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 4:1

57e minuut.
Gniadkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Predeanu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Falkenmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Falkenmayer geeft een hoge lob. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap. Due probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 5:1

60e minuut.
Daar is De La Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Peña geeft een hoge lob. Jeuring kopt de bal weg. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapitán geeft een hoge lob. Jeuring krijgt zijn hoofd ertegen. Due maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbora rent richting de bal. Barbora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 6:1

66e minuut.
De La Peña onderschept slim de pass. De La Peña geeft de bal voor. Armeanca rent richting de bal. Armeanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 6:2

67e minuut.
Castorino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cecalenco komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kakios passt de bal in één keer door. Barbora rent richting de bal. Barbora passt de bal met de wreef. Jeuring rent richting de bal. Jeuring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CAMPIONUL 7:2

71e minuut.
Passarela rent richting de bal. Morar geeft een hoge lob. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Aldea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Neag geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Reiss. Goede buitenspelval van de verdediging. Zawisza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cecalenco geeft een hoge lob. Chiriac kopt de bal weg. Łabędzki heeft problemen om de bal te vangen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 47%, CAMPIONUL 53%.
COVEL FC - CAMPIONUL 7:2