Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU Politehnica Iasi
baraj Tactiek EXTRA
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Stoichiţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Mărculescu de bal. Ufuk rent richting de bal. Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ordeñana probeert naar een medespeler te passen. Milik probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap. Stadelmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Milik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milik speelt de bal door. Otava speelt de bal door. Walz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walz draait met de bal, schiet en ... Stadelmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ordeñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordeñana geeft een lange en hoge pass. Otava met een sublieme pass. Walz is nu in balbezit. Walz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tianjin passt de bal met de wreef. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otava. Otava krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tianjin passt de bal in één keer door. Florian rent richting de bal. Florian met een sublieme pass. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Otava de bal. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik met een sublieme pass. Walz is nu in balbezit. Walz haalt uit met een fantastische trap. Stadelmann bokst de bal weg.

28e minuut.
Otava geeft de bal voor. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Walz rent richting de bal. Walz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Politehnica Iasi 0:1

31e minuut.
Selymes rent richting de bal. Milik onderschept slim de pass. Milik speelt de bal door. Walz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ordeñana met een snelle inworp. Milik is nu in balbezit. Milik probeert naar een medespeler te passen. Ordeñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordeñana geeft een lange en hoge pass. Stadelmann bokst de bal weg.

41e minuut.
Drăgan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ordeñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanik is nu in balbezit. Ordeñana verovert de bal door een tackle van achteren. Ordeñana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Ordeñana verovert de bal door een tackle van achteren. Ordeñana speelt de bal door. Walz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 62%, Politehnica Iasi 38%.
UTA A_RADU - Politehnica Iasi 0:1

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Ordeñana met de inworp. Milik is nu in balbezit. Milik geeft een hoge lob. Walz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Politehnica Iasi 0:2

55e minuut.
Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian rent richting de bal. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Politehnica Iasi 1:2

66e minuut.
Otava rent richting de bal. Ibarra onderschept slim de pass. Met opzet legt Florian zijn tegenspeler op de grond. Florian krijgt een gele kaart. Ibarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicodin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Stanik met een sublieme pass. Lale is nu in balbezit. Lale geeft een lange en hoge pass. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Kaas de bal. Walz is nu in balbezit. Kaas maakt een afschuwelijke overtreding. Kaas krijgt een gele kaart. Walz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicodin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 57%, Politehnica Iasi 43%.
UTA A_RADU - Politehnica Iasi 1:2