Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU Rapid United
Attack Tactiek Academy
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 36.7
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Siminică rent richting de bal. Siminică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lopes Pinto de bal onder controle te krijgen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică schiet op doel. Yandımoğlu bokst de bal weg.

16e minuut.
Puda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duțulescu de bal onder controle te krijgen. Kurusa kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jałyński rent richting de bal. Jałyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Rapid United 1:0

32e minuut.
Siminică onderschept slim de pass. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Siminică is nu in balbezit. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 44%, Rapid United 56%.
FC BANU - Rapid United 1:0

50e minuut.
Drăgănescu passt de bal met de wreef. Grobon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobon geeft een hoge lob. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jałyński de bal. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ţonea trapt de bal weg. Drăgănescu kopt de bal weg. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gugu met een snelle inworp. Kurusa probeert naar een medespeler te passen. Gugu rent richting de bal. Gugu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Siminică onderschept slim de pass. Bruins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siminică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socaciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. Kurusa rent richting de bal. Kurusa met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 38%, Rapid United 62%.
FC BANU - Rapid United 1:0