Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC Nebunii
2S Tactiek aba
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.8 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Passarela passt de bal met de wreef. Kakios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burlacu. Burlacu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Daar is Ilioara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeuring is nu in balbezit. Ilioara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ilioara krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodor trapt de bal weg. Zawisza kopt de bal weg. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Łabędzki speelt de bal door. Barbora is nu in balbezit. Barbora passt de bal in één keer door. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Vanghelie de bal. Vanghelie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Garais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ioaniţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kakios geeft de bal voor. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbora is nu in balbezit. Barbora geeft een lange en hoge pass. Jeuring springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Łabędzki speelt de bal door. Kapitán met een sublieme pass. Passarela is nu in balbezit. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Duma geeft de bal voor. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Burlacu kopt de bal weg. Mircea rent richting de bal. Zawisza onderschept slim de pass. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kapitán passt de bal zonder na te denken. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan begaat een overtreding. Drejan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kakios de bal. Kakios speelt de bal door. Kapitán geeft een lange en hoge pass. Jeuring maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Daar is Vanghelie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De La Peña geeft de bal voor. Jeuring geeft een hoge lob. Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 41%, Nebunii 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COVEL FC - Nebunii 0:0

48e minuut.
Barbora is nu in balbezit. Barbora passt de bal met de wreef. Kapitán met een sublieme pass. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kapitán is nu in balbezit. Kapitán passt de bal in één keer door. Daar is Barbora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Barbora de bal. Barbora met een sublieme pass. Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Passarela rent richting de bal. Passarela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Barbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie verovert de bal door een tackle van achteren. Vanghelie geeft een lange en hoge pass. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Nebunii 0:1

71e minuut.
Miala geeft een hoge lob. Inworp. Kakios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passarela rent richting de bal. Passarela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ilioara passt de bal in één keer door. Duma is nu in balbezit. Duma probeert naar een medespeler te passen. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Aldea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ilioara passt de bal in één keer door. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal zonder na te denken. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Łabędzki geeft de bal voor. Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios onderschept slim de pass. Kakios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 54%, Nebunii 46%.
COVEL FC - Nebunii 0:1