Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL CS Luceafarul
ufs jr. Tactiek Catenaccio
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
50.9 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten formidable
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Inworp. Stoica met de inworp. Crăciun geeft de bal voor. Szolomayer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - CS Luceafarul 0:1

12e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Crăciun passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft een hoge lob. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stoica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. White kopt de bal weg. Due probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
White speelt de bal door. Vecchia speelt de bal door. Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov probeert naar een medespeler te passen. Cecalenco rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:1

20e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Due bokst de bal weg.

25e minuut.
Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu passt de bal in één keer door. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Chindea bokst de bal weg. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reiss kopt de bal weg. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica begaat een overtreding. Stoica krijgt een gele kaart. Udeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciucă krijgt een gele kaart. Reiss raakt geblesseerd tijdens het duel. Udeanu neemt de penalty, wat een uithaal! Chindea bokst de bal weg.

38e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft de bal voor. Subbarayan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szolomayer probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:2

44e minuut.
Klungelig pakt Gâlceavă de bal. Reiss is nu in balbezit. Reiss probeert naar een medespeler te passen. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 46%, CS Luceafarul 54%.
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:2

48e minuut.
Ivan geeft een hoge lob. Castorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru onderschept slim de pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chindea trapt de bal weg. Cinpoeru probeert de bal met de borst te controleren. Armeanca speelt de bal door. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Armeanca kopt de bal weg. Cecalenco is nu in balbezit. Gâlceavă is nu in balbezit. Cecalenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cecalenco geeft de bal voor. Chindea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. Rakhimzhanov controleert de bal met de borst. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Crăciun geeft een hoge lob. Castorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Due werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:3

72e minuut.
Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:4

87e minuut.
Rakhimzhanov geeft een lange en hoge pass. Chindea speelt de bal door. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stoica rent richting de bal. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica geeft een hoge lob. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 40%, CS Luceafarul 60%.
CAMPIONUL - CS Luceafarul 1:4