Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU Rapid United
baraj Tactiek Academy
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 35.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Zabadeusz verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabadeusz. Zabadeusz krijgt een gele kaart. Socaciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Românaş met een snel genomen vrije trap. Drăgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:1

7e minuut.
Drăgănescu passt de bal met de wreef. Siminică is nu in balbezit. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu schiet op doel. García Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:2

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat García Fernández niet meer kan verder spelen. Komora komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgan is nu in balbezit. Siminică is nu in balbezit. Siminică draait met de bal, schiet en ... Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Petrache is nu in balbezit. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu schiet op doel. Komora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:3

22e minuut.
Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică passt de bal zonder na te denken. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Drăgan is nu in balbezit. Siminică onderschept slim de pass. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:4

33e minuut.
Siminică rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache speelt de bal door. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leal met een snelle inworp. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frunză de bal. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 71%, Rapid United 29%.
UTA A_RADU - Rapid United 0:5

51e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Petrache kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Drăgan de bal onder controle te krijgen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică haalt uit met een fantastische trap. Komora bokst de bal weg.

56e minuut.
Siminică rent richting de bal. Mărgăritescu rent richting de bal. Siminică rent richting de bal. Siminică draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - Rapid United 0:6

75e minuut.
Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Siminică rent richting de bal. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu schiet op doel. Komora probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Coinac geeft een hoge lob. Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu haalt uit met een fantastische trap. Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Condrea rent richting de bal. Condrea geeft de bal voor. Klungelig pakt Siminică de bal. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 62%, Rapid United 38%.
UTA A_RADU - Rapid United 0:6