Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii CAMPIONUL
aba Tactiek ufs jr.
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vanghelie met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal met de wreef. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ilioara geeft de bal voor. Armeanca kopt de bal weg. Drejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Castorino is nu in balbezit. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu passt de bal zonder na te denken. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie passt de bal met de wreef. Duma is nu in balbezit. Duma geeft een lange en hoge pass. Due kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CAMPIONUL 1:0

29e minuut.
Udeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morar de bal. Morar met een sublieme pass. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco schiet op doel. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CAMPIONUL 2:0

34e minuut.
Duma passt de bal met de wreef. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft een hoge lob. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Due bokst de bal weg.

38e minuut.
Ionescu geeft de bal voor. Predeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 51%, CAMPIONUL 49%.
Nebunii - CAMPIONUL 2:0

46e minuut.
Cecalenco probeert naar een medespeler te passen. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Due probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Chiriac de bal. Armeanca is nu in balbezit. Bârzanu met een sublieme pass. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drejan geeft een lange en hoge pass. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White geeft een hoge lob. Cecalenco springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Miala probeert de bal aan de voet te houden. Teodor probeert naar een medespeler te passen. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Due probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. White is nu in balbezit. White geeft een hoge lob. Miala geeft een lange en hoge pass. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Due probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CAMPIONUL 3:0

55e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Miala geeft een hoge lob. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Due verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Predeanu geeft een lange en hoge pass. Chiriac is nu in balbezit. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag rent richting de bal. Neag geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu geeft een lange en hoge pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CAMPIONUL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 49%, CAMPIONUL 51%.
Nebunii - CAMPIONUL 4:0