Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul COVEL FC
Catenaccio Tactiek 2C
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 54.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal in één keer door. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob. Ionele maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Barbora de bal. Barbora speelt de bal door. Kapitán probeert naar een medespeler te passen. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - COVEL FC 0:1

19e minuut.
Ivan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Glensk met de inworp. Kapitán geeft de bal voor. Jeuring springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica met de inworp. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. Aldea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Łabędzki schiet op doel. Petriş kopt de bal weg. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Łabędzki met een sublieme pass. Ivan rent richting de bal. Glensk verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk passt de bal in één keer door. Chindea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieves. Nieves krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Glensk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muscă de bal. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor. Ionele maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - COVEL FC 1:1

45e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Ciucă is nu in balbezit. Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Jeuring haalt uit met een fantastische trap. Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - COVEL FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 57%, COVEL FC 43%.
CS Luceafarul - COVEL FC 1:2

46e minuut.
Passarela passt de bal met de wreef. Glensk speelt de bal door. Klungelig pakt Muscă de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Stoica kopt de bal weg. Muscă is nu in balbezit. Szolomayer maakt een afschuwelijke overtreding. Szolomayer krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Crăciun passt de bal zonder na te denken. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal zonder na te denken. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Aldea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal in één keer door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - COVEL FC 2:2

63e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru passt de bal met de wreef. Ionele rent richting de bal. Ionele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Aldea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - COVEL FC 3:2

68e minuut.
Łabędzki speelt de bal door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk passt de bal met de wreef. Passarela rent richting de bal. Passarela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Garais met een sublieme pass. Kapitán met een sublieme pass. Barbora speelt de bal door. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitán onderschept slim de pass. Kapitán geeft de bal voor. Jeuring rent richting de bal. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - COVEL FC 3:3

79e minuut.
Ivan rent richting de bal. Łabędzki met een sublieme pass. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - COVEL FC 3:4

88e minuut.
Ciapalski onderschept slim de pass. Kapitán onderschept slim de pass. Kapitán passt de bal in één keer door. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - COVEL FC 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 59%, COVEL FC 41%.
CS Luceafarul - COVEL FC 3:5