Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU FC BANU
baraj Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 16.4
zeer goed Schieten tragisch
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Randl speelt de bal door. Lokusz kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó geeft de bal voor. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 1:0

14e minuut.
Rab probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 2:0

21e minuut.
Formoso rent richting de bal. Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz speelt de bal door. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pakbaz probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă probeert naar een medespeler te passen. Leskó heeft problemen om de bal te vangen. Leal rent richting de bal. Leal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Leskó rent richting de bal. Stoichiţă onderschept slim de pass. Leal is nu in balbezit. Leal haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 3:0

38e minuut.
Inworp. Agazzone met een snelle inworp. Pâslariu speelt de bal door. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Werbiński geeft een hoge lob. Stoichiţă is nu in balbezit. Prodan rent richting de bal. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 24%, FC BANU 76%.
UTA A_RADU - FC BANU 4:0

46e minuut.
Mărculescu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz geeft een hoge lob. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 5:0

50e minuut.
Agazzone rent richting de bal. Werbiński rent richting de bal. Werbiński geeft een hoge lob. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Randl bokst de bal weg.

54e minuut.
Zigliani geeft een lange en hoge pass. Pakbaz kopt de bal weg. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 6:0

56e minuut.
Corona met een sublieme pass. Werbiński rent richting de bal. Werbiński speelt de bal door. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 7:0

59e minuut.
Klungelig pakt Formoso de bal. Mărculescu is nu in balbezit. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 8:0

61e minuut.
Zigliani geeft een hoge lob. Mărculescu rent richting de bal. Pakbaz is nu in balbezit. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 9:0

64e minuut.
Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámosi rent richting de bal. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámosi onderschept slim de pass. Vámosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Mărculescu rent richting de bal. Leskó rent richting de bal. Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 10:0

67e minuut.
Klungelig pakt Corona de bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu schiet op doel. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lokusz probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă passt de bal met de wreef. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
de Bootsman speelt de bal door. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński geeft de bal voor. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC BANU 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 28%, FC BANU 72%.
UTA A_RADU - FC BANU 11:0