Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU UTA A_RADU
Attack Tactiek baraj
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 24
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


10e minuut.
Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện passt de bal zonder na te denken. Frunză is nu in balbezit. Pazos onderschept slim de pass. Pazos schiet op doel. García Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gia Thiện geeft een lange en hoge pass. Daar is Zabadeusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouin onderschept slim de pass. Gouin draait met de bal, schiet en ... García Fernández bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză kopt de bal weg. Gia Thiện met een sublieme pass. Klungelig pakt Pazos de bal. Pazos schiet op doel. García Fernández bokst de bal weg. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos verovert de bal door een tackle van achteren. Pazos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pazos verovert de bal door een tackle van achteren. Pazos speelt de bal door. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. García Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 1:0

13e minuut.
Gouin verovert de bal door een tackle van achteren. Gouin passt de bal zonder na te denken. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos schiet op doel. García Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 2:0

21e minuut.
Gouin rent richting de bal. Şoimaru is nu in balbezit. Gouin onderschept slim de pass. Gouin geeft een lange en hoge pass. Pazos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
García Fernández met een sublieme pass. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka met een sublieme pass. Gouin rent richting de bal. Gouin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Pazos rent richting de bal. Pazos schiet op doel. Frunză probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Francis de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap. Kurusa kopt de bal weg. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 3:0

31e minuut.
Holca speelt de bal door. Regulewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Frunză de bal. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 4:0

32e minuut.
Daar is Zigliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zigliani passt de bal in één keer door. Şoimaru rent richting de bal. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa geeft de bal voor. García Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazos kan de bal niet met de borst controleren. Pazos schiet op doel. García Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 5:0

34e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Pazos is nu in balbezit. Pazos schiet op doel. García Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gouin rent richting de bal. Gouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 6:0

37e minuut.
Gouin met een sublieme pass. Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa met een sublieme pass. Pazos is nu in balbezit. Pazos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 7:0

44e minuut.
Pazos rent richting de bal. Pazos geeft een hoge lob. García Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gouin rent richting de bal. Gouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 17%, UTA A_RADU 83%.
FC BANU - UTA A_RADU 8:0

53e minuut.
Pazos onderschept slim de pass. Pazos geeft een lange en hoge pass. Gouin heeft problemen om de bal te vangen. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drăgan zijn tegenspeler op de grond. Pazos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bednarczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pazos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Regulewicz kopt de bal weg. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện passt de bal met de wreef. Pazos heeft problemen om de bal te vangen. Pazos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Petrache de bal. Gouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kurusa probeert naar een medespeler te passen. Gouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouin passt de bal met de wreef. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kurusa is nu in balbezit. Daar is Kurusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurusa speelt de bal door. Gouin is nu in balbezit. Gouin schiet op doel. Paal! Pazos rent richting de bal. Pazos schiet op doel. García Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 9:0

84e minuut.
Gouin is nu in balbezit. Gouin passt de bal zonder na te denken. Gia Thiện speelt de bal door. Pazos rent richting de bal. Pazos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pijawka kopt de bal weg. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazos met een sublieme pass. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - UTA A_RADU 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 18%, UTA A_RADU 82%.
FC BANU - UTA A_RADU 10:0