Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi COVEL FC
EXTRA Tactiek 3C
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.9 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Garais rent richting de bal. Garais geeft de bal voor. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:1

12e minuut.
Glensk speelt de bal door. Daar is Jeuring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ufuk rent richting de bal. Jeuring onderschept slim de pass. Jeuring schiet op doel. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Passarela rent richting de bal. Passarela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:2

15e minuut.
Ordeñana rent richting de bal. Kapitán onderschept slim de pass. Kapitán passt de bal zonder na te denken. Passarela rent richting de bal. Passarela schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:3

23e minuut.
Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki passt de bal met de wreef. Passarela is nu in balbezit. Passarela haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:4

27e minuut.
Muscă geeft de bal voor. Daar is Passarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordeñana begaat een overtreding. Ordeñana krijgt een gele kaart. Passarela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łabędzki met een snel genomen vrije trap. Jeuring maakt een snoekduik en kopt de bal. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:5

30e minuut.
Garais geeft de bal voor. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán passt de bal in één keer door. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barbora speelt de bal door. Passarela is nu in balbezit. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:6

37e minuut.
Passarela rent richting de bal. Lale onderschept slim de pass. Lale geeft de bal voor. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft een lange en hoge pass. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Barbora speelt de bal door. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel begaat een overtreding. Burduşel krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Ordeñana de bal. Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łabędzki geeft een hoge lob. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Enache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 65%, COVEL FC 35%.
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:6

49e minuut.
Kapitán rent richting de bal. Kapitán speelt de bal door. Passarela speelt de bal door. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk rent richting de bal. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tătăran niet meer kan verder spelen. Zassowski komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lale geeft de bal voor. Daar is Kapitán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitán passt de bal in één keer door. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:7

60e minuut.
Muscă met de inworp. Ordeñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán onderschept slim de pass. Kapitán geeft een hoge lob. Jeuring krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:8

63e minuut.
Fernández Sama geeft een hoge lob. Enache probeert de bal aan de voet te houden. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:9

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicodin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki met een sublieme pass. Ordeñana rent richting de bal. Passarela onderschept slim de pass. Passarela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zassowski met een harde bal richting middenveld. Barbora kopt de bal weg. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Otava is nu in balbezit. Otava geeft een lange en hoge pass. Falkenmayer kopt de bal weg. Otava rent richting de bal. Otava geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barbora met een snelle inworp. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki met een sublieme pass. Daar is Kapitán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Kapitán is nu in balbezit. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán speelt de bal door. Passarela is nu in balbezit. Passarela geeft de bal voor. Zassowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 64%, COVEL FC 36%.
Politehnica Iasi - COVEL FC 0:9