Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC Politehnica Iasi
3C Tactiek EXTRA
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.3 gemiddelde waardering 40.3
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Inworp. Muscă met een snelle inworp. Passarela is nu in balbezit. Passarela schiet op doel. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Politehnica Iasi 1:0

7e minuut.
Łabędzki is nu in balbezit. Otava is nu in balbezit. Łabędzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łabędzki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jeuring is nu in balbezit. Jeuring passt de bal in één keer door. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Politehnica Iasi 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otava met een snelle inworp. Milik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milik geeft de bal voor. Walz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Passarela passt de bal met de wreef. Barbora heeft problemen om de bal te vangen. Barbora probeert naar een medespeler te passen. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jeuring krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Milik speelt de bal door. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán geeft de bal voor. Jeuring kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Passarela is nu in balbezit. Passarela geeft een hoge lob. Barbora met een sublieme pass. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Barbora rent richting de bal. Barbora geeft de bal voor. Burduşel rent richting de bal. Passarela onderschept slim de pass. Passarela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Politehnica Iasi 3:0

34e minuut.
Garais met een sublieme pass. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela passt de bal zonder na te denken. Kapitán is nu in balbezit. Kapitán geeft de bal voor. Tătăran bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 35%, Politehnica Iasi 65%.
COVEL FC - Politehnica Iasi 3:0

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Muscă rent richting de bal. Kapitán is nu in balbezit. Muscă geeft de bal voor. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barbora onderschept slim de pass. Barbora geeft de bal voor. Burduşel heeft problemen om de bal te vangen. Passarela rent richting de bal. Passarela draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Buitenspel voor Walz. Goede buitenspelval van de verdediging. Nicodin komt het veld opgelopen. Garais neemt vlug de vrije trap. Ufuk is nu in balbezit. Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lale passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Enache de bal. Jeuring is nu in balbezit. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Zawisza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enache is nu in balbezit. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barbora passt de bal in één keer door. Kapitán speelt de bal door. Łabędzki geeft de bal voor. Daar is Jeuring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Politehnica Iasi 4:0

84e minuut.
Cümşüdov controleert de bal met de borst. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov maakt een afschuwelijke overtreding. Cümşüdov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Barbora geeft een lange en hoge pass. Kapitán kopt de bal weg. Cümşüdov heeft problemen om de bal te vangen. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 34%, Politehnica Iasi 66%.
COVEL FC - Politehnica Iasi 4:0