Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU CAMPIONUL
baraj Tactiek ufs jr.
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Leal rent richting de bal. Castorino onderschept slim de pass. Castorino geeft de bal voor. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. Kaderli heeft problemen om de bal te vangen. Reiss is nu in balbezit. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Kraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:1

11e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Udeanu rent richting de bal. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:2

17e minuut.
Cecalenco passt de bal zonder na te denken. Neag rent richting de bal. Neag passt de bal met de wreef. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kaderli geeft de bal voor. Tianjin rent richting de bal. White geeft de bal voor. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cecalenco passt de bal in één keer door. Daar is Kaderli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Kraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:3

32e minuut.
Vecchia passt de bal in één keer door. Armeanca speelt de bal door. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel. Kraś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco geeft een hoge lob. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Kraś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:4

36e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal zonder na te denken. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Kraś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:5

42e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Armeanca passt de bal in één keer door. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco schiet op doel. Kraś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 73%, CAMPIONUL 27%.
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:6

48e minuut.
Tianjin is nu in balbezit. Tianjin geeft een lange en hoge pass. Udeanu kopt de bal weg. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:7

52e minuut.
Lázi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Selymes de bal onder controle te krijgen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Kraś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Vecchia is nu in balbezit. Vecchia passt de bal in één keer door. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Vecchia rent richting de bal. Vecchia passt de bal met de wreef. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:8

58e minuut.
Neag met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Kaderli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiss raakt geblesseerd tijdens het duel. Armeanca komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:9

59e minuut.
Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal in één keer door. Kaderli onderschept slim de pass. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lázi rent richting de bal. Lázi geeft een hoge lob. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kraś bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Kraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Neag onderschept slim de pass. Neag passt de bal zonder na te denken. Udeanu rent richting de bal. Udeanu schiet op doel. Kraś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:10

73e minuut.
Neag kopt de bal weg. Reiss rent richting de bal. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. Kraś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Holca is nu in balbezit. Reiss is nu in balbezit. Cecalenco controleert de bal met de borst. Cecalenco schiet op doel. Kraś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:11

80e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu passt de bal zonder na te denken. Reiss rent richting de bal. Reiss schiet op doel. Kraś bokst de bal weg.

89e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca onderschept slim de pass. Armeanca met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Reiss schiet op doel. Kraś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 74%, CAMPIONUL 26%.
UTA A_RADU - CAMPIONUL 0:11