Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL UTA A_RADU
ufs jr. Tactiek baraj
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Armeanca geeft een hoge lob. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 1:0

10e minuut.
Kaderli is nu in balbezit. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag speelt de bal door. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca geeft een lange en hoge pass. Lokusz kan de bal niet met de borst controleren. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiss is nu in balbezit. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 2:0

21e minuut.
Reiss raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiriac komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Neag met een sublieme pass. Chiriac is nu in balbezit. Morar speelt de bal door. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udeanu springt en kopt de bal. Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 3:0

24e minuut.
Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu passt de bal met de wreef. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cecalenco passt de bal in één keer door. Neag rent richting de bal. Neag passt de bal zonder na te denken. Chiriac rent richting de bal. Chiriac schiet op doel. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 4:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegaru met een snelle inworp. Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco schiet op doel. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
White passt de bal met de wreef. Morar rent richting de bal. Morar passt de bal in één keer door. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 5:0

35e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca met een sublieme pass. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 6:0

45e minuut.
Armeanca passt de bal zonder na te denken. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal in één keer door. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac draait met de bal, schiet en ... Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 28%, UTA A_RADU 72%.
CAMPIONUL - UTA A_RADU 7:0

48e minuut.
Armeanca met een snelle inworp. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco geeft een lange en hoge pass. Udeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Chiriac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kaderli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi geeft een lange en hoge pass. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac schiet op doel. Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Castorino onderschept slim de pass. Cecalenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco speelt de bal door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lázi passt de bal zonder na te denken. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu passt de bal in één keer door. Chiriac rent richting de bal. Chiriac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kaderli heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca passt de bal in één keer door. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cecalenco geeft de bal voor. Stegaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neag probeert naar een medespeler te passen. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 8:0

77e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Daar is Cecalenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecalenco geeft de bal voor. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Udeanu draait met de bal, schiet en ... Inworp. Stegaru met een snelle inworp. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco passt de bal met de wreef. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac draait met de bal, schiet en ... Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 9:0

82e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal met de wreef. Daar is Udeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac schiet op doel. Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majkrzak is nu in balbezit. Lázi rent richting de bal. Majkrzak begaat een overtreding. Lázi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lázi kan niet meer verder spelen. Miala komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Kaderli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecalenco onderschept slim de pass. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - UTA A_RADU 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 25%, UTA A_RADU 75%.
CAMPIONUL - UTA A_RADU 10:0