Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU Nebunii
Attack Tactiek aba
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 42.1
tragic Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen good


8e minuut.
Leskó kopt de bal weg. Duma is nu in balbezit. Duma probeert naar een medespeler te passen. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:1

10e minuut.
Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Duma is nu in balbezit. Duma met een sublieme pass. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:2

15e minuut.
Randl trapt de bal weg. Duma kopt de bal weg. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:3

17e minuut.
Drejan geeft de bal voor. Avantaggiato kopt de bal weg. Bustei kan de bal niet met de borst controleren. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Morar rent richting de bal. Morar passt de bal zonder na te denken. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:4

40e minuut.
Duma met een sublieme pass. Morar rent richting de bal. Morar met een sublieme pass. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Corona is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma geeft een lange en hoge pass. Cercel is nu in balbezit. Cercel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 63%, Nebunii 37%.
FC BANU - Nebunii 0:4

46e minuut.
Drejan met een snelle inworp. Cercel rent richting de bal. Crăciun speelt de bal door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:5

53e minuut.
Morar rent richting de bal. Bustei is nu in balbezit. Corona onderschept slim de pass. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma speelt de bal door. Morar probeert naar een medespeler te passen. Bustei rent richting de bal. Bustei draait met de bal, schiet en ... Randl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:6

61e minuut.
Cercel met een sublieme pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar is nu in balbezit. Morar draait met de bal, schiet en ... Leskó probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Agazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma is nu in balbezit. Duma met een sublieme pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:7

68e minuut.
Inworp. Bârzanu komt het veld opgelopen. Duma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustei probeert de bal met de borst te controleren. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:8

69e minuut.
Daar is Brouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun speelt de bal door. Leskó is nu in balbezit. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pescariu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Leskó de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duma zal de hoekschop nemen. Bustei springt en kopt de bal. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:9

82e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Leskó is nu in balbezit. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bustei is nu in balbezit. Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:10

85e minuut.
Anghel komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:11

89e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Bustei rent richting de bal. Leskó is nu in balbezit. Bustei onderschept slim de pass. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Randl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - Nebunii 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 74%, Nebunii 26%.
FC BANU - Nebunii 0:12