Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid United CS Luceafarul
Academy Tactiek Catenaccio
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
33.3 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten formidabel
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Stoica is nu in balbezit. Stoica speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 0:1

16e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Duțulescu geeft een hoge lob. Stoica kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 0:2

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cinpoeru neemt de hoekschop. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Românaş is nu in balbezit. Românaş geeft een hoge lob. Stoica geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socaciu. Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Crăciun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 0:3

37e minuut.
Petriş kopt de bal weg. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer kopt de bal weg. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Crăciun kan de bal niet met de borst controleren. Socaciu probeert naar een medespeler te passen. Românaş rent richting de bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă geeft de bal voor. Duțulescu heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Ţonea bokst de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 59%, CS Luceafarul 41%.
Rapid United - CS Luceafarul 0:4

52e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Condrea controleert de bal met de borst. Ciucă geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Crăciun geeft de bal voor. Jałyński rent richting de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ciapalski met een sublieme pass. Stoica is nu in balbezit. Stoica speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 0:5

62e minuut.
Klungelig pakt Crăciun de bal. Siminică verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapalski is nu in balbezit. Mărgăritescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:5

65e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Ţonea bokst de bal weg.

69e minuut.
Stoica geeft de bal voor. Szolomayer kopt de bal weg. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:6

70e minuut.
Subbarayan probeert de bal aan de voet te houden. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru passt de bal met de wreef. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Crăciun met een sublieme pass. Szolomayer rent richting de bal. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:7

81e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Ţonea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:8

82e minuut.
Subbarayan onderschept slim de pass. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:9

83e minuut.
Daar is Siminică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică passt de bal met de wreef. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţonea probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru probeert de bal met de borst te controleren. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Socaciu rent richting de bal. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - CS Luceafarul 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 65%, CS Luceafarul 35%.
Rapid United - CS Luceafarul 1:10