Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul Rapid United
Catenaccio Tactiek Academy
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 33.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan schiet op doel. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 1:0

5e minuut.
Siminică rent richting de bal. Subbarayan rent richting de bal. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer passt de bal met de wreef. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 2:0

19e minuut.
Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 3:0

23e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Stoica geeft een hoge lob. Subbarayan kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 4:0

24e minuut.
Inworp. Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan kopt de bal weg. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duțulescu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoica neemt de hoekschop. Subbarayan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer geeft de bal voor. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 5:0

32e minuut.
Crăciun passt de bal met de wreef. Duțulescu is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Siminică de bal. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţonea bokst de bal weg. Szolomayer rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duțulescu de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Ţonea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 6:0

40e minuut.
Românaş geeft een hoge lob. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun speelt de bal door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Ţonea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 30%, Rapid United 70%.
CS Luceafarul - Rapid United 6:0

50e minuut.
Păcălici neemt vlug de vrije trap. Siminică kopt de bal weg. Cinpoeru met een sublieme pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Jałyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft een hoge lob. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Klungelig pakt Crăciun de bal. Socaciu is nu in balbezit. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stoica met een sublieme pass. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stoica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coinac kopt de bal weg. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan probeert de bal met de borst te controleren. Subbarayan schiet op doel. Paal! De bal raakt de paal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 7:0

64e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu begaat een overtreding. Szolomayer raakt geblesseerd tijdens het duel. Cinpoeru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 8:0

68e minuut.
Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Subbarayan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Subbarayan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun met een sublieme pass. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 9:0

71e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Crăciun is nu in balbezit. Szolomayer is nu in balbezit. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Ţonea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Daar is Subbarayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 10:0

72e minuut.
Horovăţ met een sublieme pass. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Ţonea bokst de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 11:0

78e minuut.
Ciapalski rent richting de bal. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă onderschept slim de pass. Siminică onderschept slim de pass. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Păcălici rent richting de bal. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 12:0

86e minuut.
Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Subbarayan rent richting de bal. Daar is Subbarayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan schiet op doel. Ţonea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Rapid United 13:0

89e minuut.
Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duțulescu. Szolomayer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinpoeru met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 32%, Rapid United 68%.
CS Luceafarul - Rapid United 13:0