Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi CAMPIONUL
EXTRA Tactiek ufs jr.
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
41.1 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Morar rent richting de bal. Morar passt de bal met de wreef. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco schiet op doel. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

4e minuut.
Cecalenco rent richting de bal. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian begaat een overtreding. Reiss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Milik de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lale de bal. Paal!

33e minuut.
Due speelt de bal door. Reiss kopt de bal weg. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg.

45e minuut.
Milik is nu in balbezit. Neag is nu in balbezit. Neag geeft een lange en hoge pass. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 59%, CAMPIONUL 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Politehnica Iasi - CAMPIONUL 0:0

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Udeanu springt en kopt de bal. Daar is Ufuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ... Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CAMPIONUL 0:1

55e minuut.
Reiss onderschept slim de pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel rent richting de bal. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Armeanca de bal. White speelt de bal door. Morar is nu in balbezit. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Armeanca geeft een hoge lob. Reiss kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burduşel de bal onder controle te krijgen. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lale trapt de bal weg van het doel. Armeanca kopt de bal weg. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - CAMPIONUL 0:2

87e minuut.
Inworp. Armeanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco haalt uit met een fantastische trap. Florian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armeanca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Udeanu de bal. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 68%, CAMPIONUL 32%.
Politehnica Iasi - CAMPIONUL 0:2