Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC UTA A_RADU
3C Tactiek baraj
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 37.8
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Jeuring is nu in balbezit. Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitán geeft een lange en hoge pass. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeuring springt en kopt de bal. Stefanescu-Prodanovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Falkenmayer geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Stefanescu-Prodanovici trapt de bal weg van het doel. Daar is Łabędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabędzki schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Kaderli de bal. Jeuring is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaderli. Jeuring roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jeuring kan niet meer verder spelen. Paolillo komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mărculescu kopt de bal weg. Tianjin met een sublieme pass. Łabędzki heeft problemen om de bal te vangen. Leal rent richting de bal. Leal haalt uit met een fantastische trap. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nieves geeft een hoge lob. Passarela rent richting de bal. Selymes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Passarela moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Passarela kan niet meer verder spelen. Nycz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Barbora met een sublieme pass. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán probeert naar een medespeler te passen. Glensk is nu in balbezit. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kapitán is nu in balbezit. Kapitán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbora de bal. Nycz is nu in balbezit. Nycz haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paolillo rent richting de bal. Paolillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 1:0

17e minuut.
Selymes geeft de bal voor. Onofraş kopt de bal weg. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nycz de bal. Nycz passt de bal zonder na te denken. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbora met de inworp. Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Nycz heeft problemen om de bal te vangen. Nycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 2:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Stegaru de bal onder controle te krijgen. Stegaru met een sublieme pass. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Łabędzki geeft de bal voor. Kaderli kopt de bal weg. Barbora rent richting de bal. Barbora geeft een hoge lob. Nycz krijgt zijn hoofd ertegen. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz passt de bal met de wreef. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 3:0

26e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitán speelt de bal door. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg.

30e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo verovert de bal door een tackle van achteren. Paolillo passt de bal in één keer door. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Łabędzki onderschept slim de pass. Łabędzki met een sublieme pass. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 4:0

38e minuut.
Falkenmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenmayer geeft een hoge lob. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 5:0

41e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk rent richting de bal. Nycz is nu in balbezit. Nycz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Holca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki passt de bal met de wreef. Daar is Nycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nycz haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 6:0

44e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă geeft de bal voor. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 23%, UTA A_RADU 77%.
COVEL FC - UTA A_RADU 7:0

49e minuut.
Łabędzki is nu in balbezit. Paolillo rent richting de bal. Łabędzki speelt de bal door. Nycz rent richting de bal. Nycz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk rent richting de bal. Glensk schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 8:0

59e minuut.
Nycz rent richting de bal. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz rent richting de bal. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kaderli geeft een lange en hoge pass. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenmayer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Falkenmayer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Tianjin de bal onder controle te krijgen. Garais geeft een hoge lob. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 9:0

67e minuut.
Barbora passt de bal in één keer door. Łabędzki met een sublieme pass. Nycz rent richting de bal. Nycz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki passt de bal met de wreef. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz draait met de bal, schiet en ... Stefanescu-Prodanovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kapitán met een sublieme pass. Nycz rent richting de bal. Nycz passt de bal met de wreef. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Glensk de bal. Glensk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kapitán met een sublieme pass. Glensk rent richting de bal. Holca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glensk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łabędzki komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru geeft een hoge lob. Majkrzak kan de bal niet met de borst controleren. Muscă rent richting de bal. Muscă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Łabędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki passt de bal met de wreef. Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 10:0

79e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbora met de inworp. Klungelig pakt Łabędzki de bal. Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg. Nycz rent richting de bal. Nycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 11:0

89e minuut.
Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Nycz rent richting de bal. Nycz passt de bal in één keer door. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - UTA A_RADU 12:0

90e minuut.
Tianjin probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Łabędzki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 23%, UTA A_RADU 77%.
COVEL FC - UTA A_RADU 12:0