Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU COVEL FC
baraj Tactiek 3C
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten excellent
poor Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Kaderli verovert de bal door een tackle van achteren. Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ... Jeuring probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garais de bal. Mărculescu onderschept slim de pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:0

9e minuut.
Glensk rent richting de bal. Glensk passt de bal met de wreef. Jeuring rent richting de bal. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Cümşüdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaderli de bal. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Cümşüdov passt de bal met de wreef. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:1

27e minuut.
Barbora is nu in balbezit. Barbora passt de bal met de wreef. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:2

29e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz geeft een hoge lob. Jeuring kopt de bal weg. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Lokusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov is nu in balbezit. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nycz speelt de bal door. Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki met een sublieme pass. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Şoimaru speelt de bal door. Łabędzki kopt de bal weg. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:3

35e minuut.
Stegaru geeft de bal voor. Barbora kan de bal niet met de borst controleren. Barbora passt de bal in één keer door. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ... Cümşüdov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:4

37e minuut.
Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lokusz geeft de bal voor. Glensk probeert de bal aan de voet te houden. Barbora met een sublieme pass. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Şoimaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jeuring kopt de bal weg. Daar is Kaderli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:5

44e minuut.
Jeuring is nu in balbezit. Jeuring passt de bal in één keer door. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Şoimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:6

45e minuut.
Nieves kopt de bal weg. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru bokst de bal weg. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 72%, COVEL FC 28%.
UTA A_RADU - COVEL FC 1:7

46e minuut.
Glensk probeert naar een medespeler te passen. Jeuring rent richting de bal. Pakbaz maakt een afschuwelijke overtreding. Pakbaz krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Jeuring raakt geblesseerd tijdens het duel. Łabędzki met een snel genomen vrije trap. Cümşüdov kopt de bal weg. Jeuring probeert de bal aan de voet te houden. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Barbora speelt de bal door. Glensk met een sublieme pass. Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Glensk de bal. Kaderli is nu in balbezit. Glensk begaat een overtreding. Glensk krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Łabędzki met een sublieme pass. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk rent richting de bal. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:8

54e minuut.
Glensk passt de bal met de wreef. Cümşüdov is nu in balbezit. Łabędzki is nu in balbezit. Łabędzki schiet op doel. Şoimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:9

63e minuut.
Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Jeuring passt de bal zonder na te denken. Nycz met een sublieme pass. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regulewicz. Regulewicz krijgt een gele kaart. Glensk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łabędzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kaderli kopt de bal weg. Nycz is nu in balbezit. Nycz geeft een hoge lob. Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Selymes met een snelle inworp. Nycz rent richting de bal. Nycz met een sublieme pass. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barbora zal de hoekschop nemen. Jeuring kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stegaru geeft een lange en hoge pass. Barbora kan de bal niet met de borst controleren. Barbora geeft een hoge lob. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Şoimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:10

90e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz met een sublieme pass. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Şoimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - COVEL FC 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 75%, COVEL FC 25%.
UTA A_RADU - COVEL FC 1:11