Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul FC BANU
Catenaccio Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 17.4
outstanding Schieten tragic
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen average


2e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 1:0

3e minuut.
Stoica onderschept slim de pass. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kan de bal niet met de borst controleren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft een lange en hoge pass. Formoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Rab de bal. Crăciun geeft de bal voor. Randl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 2:0

8e minuut.
Cinpoeru passt de bal in één keer door. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan probeert naar een medespeler te passen. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun met een sublieme pass. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 3:0

18e minuut.
Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 4:0

19e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Szolomayer passt de bal met de wreef. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Leskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskó geeft een hoge lob. Inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Leskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer schiet op doel. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 5:0

35e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Cinpoeru met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 6:0

40e minuut.
Ivan rent richting de bal. Vámosi begaat een overtreding. Ivan raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cinpoeru zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun passt de bal met de wreef. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 7:0

45e minuut.
Vámosi speelt de bal door. Daar is Brouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subbarayan. Subbarayan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 25%, FC BANU 75%.
CS Luceafarul - FC BANU 7:0

46e minuut.
Petriş passt de bal in één keer door. Crăciun speelt de bal door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Avantaggiato onderschept slim de pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Leskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 8:0

49e minuut.
Corona is nu in balbezit. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 9:0

50e minuut.
Vámosi met een sublieme pass. Brouard is nu in balbezit. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan rent richting de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Crăciun kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... Randl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivan met een snelle inworp. Stoica is nu in balbezit. Stoica geeft de bal voor. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 10:0

60e minuut.
Stoica met de inworp. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 11:0

60e minuut.
Vámosi met een sublieme pass. Daar is Brouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stoica probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stoica met een snelle inworp. Crăciun met een sublieme pass. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 12:0

67e minuut.
Subbarayan probeert naar een medespeler te passen. Stoica geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 13:0

70e minuut.
Cinpoeru geeft de bal voor. Randl speelt de bal door. Crăciun kopt de bal weg. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cinpoeru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 14:0

72e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal met de wreef. Szolomayer probeert de bal aan de voet te houden. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Corona heeft problemen om de bal te vangen. Stoica geeft een lange en hoge pass. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Randl bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Randl met een sublieme pass. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer controleert de bal met de borst. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 15:0

76e minuut.
Rab is nu in balbezit. Rab passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rab rent richting de bal. Ciapalski onderschept slim de pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 16:0

81e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Petriş probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 17:0

83e minuut.
Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 18:0

85e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Stoica onderschept slim de pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Randl bokst de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 19:0

87e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru met een sublieme pass. Leskó is nu in balbezit. Subbarayan verovert de bal door een tackle van achteren. Subbarayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - FC BANU 20:0

88e minuut.
Brouard is nu in balbezit. Brouard passt de bal met de wreef. de Bootsman rent richting de bal. Subbarayan onderschept slim de pass. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 18%, FC BANU 82%.
CS Luceafarul - FC BANU 20:0