Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU CS Luceafarul
Attack Tactiek Catenaccio
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Stoica speelt de bal door. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:1

8e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Francis rent richting de bal. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft de bal voor. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan probeert de bal met de borst te controleren. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:2

17e minuut.
Puda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

17e minuut.
Petriş geeft de bal voor. Subbarayan rent richting de bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jelonkowski rent richting de bal. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoica neemt de hoekschop. Subbarayan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:3

20e minuut.
Cinpoeru passt de bal met de wreef. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal met de wreef. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:4

21e minuut.
Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:5

23e minuut.
Inworp. Cinpoeru met de inworp. Crăciun geeft de bal voor. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stoica met een sublieme pass. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer passt de bal met de wreef. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lopes Pinto probeert de bal met de borst te controleren. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Francis rent richting de bal. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft de bal voor. Subbarayan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:6

31e minuut.
Jelonkowski speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru passt de bal met de wreef. Stoica geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lopes Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

42e minuut.
Cinpoeru met een sublieme pass. Stoica met een sublieme pass. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

43e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Pijawka de bal. Subbarayan rent richting de bal. Pijawka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Subbarayan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 62%, CS Luceafarul 38%.
FC BANU - CS Luceafarul 0:8

46e minuut.
Szolomayer met een sublieme pass. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş geeft een hoge lob. Subbarayan kan de bal niet met de borst controleren. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bruins de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:9

51e minuut.
Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cinpoeru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stoica de bal. Stoica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:10

55e minuut.
Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer passt de bal in één keer door. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:11

58e minuut.
Lopes Pinto rent richting de bal. Lopes Pinto met een sublieme pass. Gia Thiện speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stoica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelonkowski. Stoica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciucă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Subbarayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Grobon de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cinpoeru met een snelle inworp. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes Pinto is nu in balbezit. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Kurusa rent richting de bal. Met opzet legt Ivan zijn tegenspeler op de grond. Ivan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kurusa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Delgado de bal. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stoica probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer controleert de bal met de borst. Szolomayer passt de bal met de wreef. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stoica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Crăciun de bal. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Stoica geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cinpoeru passt de bal in één keer door. Crăciun rent richting de bal. Crăciun met een sublieme pass. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cinpoeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru geeft de bal voor. Bruins kopt de bal weg. Klungelig pakt Pijawka de bal. Cinpoeru geeft de bal voor. Gugu bokst de bal weg. Szolomayer springt en kopt de bal. Klungelig pakt Grobon de bal. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gugu trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica met de inworp. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szolomayer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - CS Luceafarul 0:12

89e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 61%, CS Luceafarul 39%.
FC BANU - CS Luceafarul 0:12